Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Παίχτης του Ολυμπιακού ο Τσίλης!

«Κόκκινος» και επίσημα ο Τσίλης!
Παίχτης του Ολυμπιακού είναι ο Άγγελος Τσίλης. Ο 26χρονος Τσίλης αγωνίζεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ και επί 8 χρόνια αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ. Ο Τσίλης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδος και αναμένεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κρατήσει τα σκήπτρα του,στην Ελλάδα και να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Ο Τσίλης είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα για την φετινή σεζόν στο τμήμα του χάντμπολ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίλη. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους».

Διαβάστε τις δηλώσεις του παίχτη:

«Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η έλευση μου στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και προσμονή, ώστε να προσπαθήσω κι εγώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον Πειραιά και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα μπορούμε στην Ευρώπη».


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου