Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Πολύ για καλός για 60',αλλά ανύπαρκτος στην συνέχεια!Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 4-0 (φιλικό)

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 4-0 από την Αϊντχόφεν,δείχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι τεράστιες αμυντικές αδυναμίες. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός στα πρώτα 60' ήταν αρκετά καλός χάνοντας κάποιες ευκαιρίες,μάλιστα είχε και ένα δοκάρι με τον Βούκοβιτς,ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Τα γκολ των Ολλανδών μπήκαν ύστερα από τραγικά ατομικά λάθη των παιχτών και η ομάδα έδειξε ότι θέλει άμεσα ενίσχυση μιας και ακολουθεί και η Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια,τους Βούκοβιτς και Μιράντα στο κέντρο της άμυνας,με τον Ομάρ και τον Τσιμικά να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά ξεκίνησαν στο χώρο του κέντρου,με τον Βρουσάι και Ποντένσε στα άκρα. Ο Φορτούνης ξεκίνησε πίσω από τον προωθημένο Γκερέρο. 
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τις πολλές φάσεις με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη του ευκαιρία στο 17΄ σε σουτ του Τσιμίκα. Δεύτερη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό 4' αργότερα με τον Ποντένσε όταν το διαγώνιο σουτ του,πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζόετ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Ολλανδούς στο 31' όταν και εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Φορτούνη,αλλά ο Περέιρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη σε τετ α τετ. Στο 35' σουτ του Μάλεν πάνω από την εστία του Γιαννιώτη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Βρουσάι σε σέντρα του Ποντένσε. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Πρώτα στο 47΄ σε σουτ του Γκερέρο ύστερα από άψογη συνεργασία με τον Φορτούνη,ενώ δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Βούκοβιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζοέτ. Στο 68' η Αϊντχόφεν άνοιξε το σκορ με τον ντε Γιόνγκ,μετά από λάθος του Ποντένσε κοντά στην γραμμή του πλάγιου άουτ. Στο 70' οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ με τον ντε Γιόνγκ,ύστερα από από σέντρα του Τέζε. Στο 76΄είχαμε και το τρίτο γκολ για τους Ολλανδούς που εκμεταλλεύτηκαν το αμυντικό κενό στην περιοχή του Ολυμπιακού και σκόραραν σε κεφαλιά του Σβάαμπ. Στο 80' είχαμε και το τέταρτο γκολ για την Αϊντχόφεν όταν ο Σισέ έκανε ένα παιδαριώδη λάθος στο χώρο του κέντρου,χάνοντας την μπάλα από τον Μάλεν, ο οποίος στο τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννιώτη. Στο 84' ο Πίρου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη.
Τελικό σκορ 4-0 με τον Ολυμπιακό να εμφανίζει για ένα ακόμη παιχνίδι αμυντικές αδυναμίες,οι οποίες θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 26/7 κόντρα στην Γκεζτέπε.

Γήπεδο: Sportpark Parkzicht, Uden

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Μαρκ φαν Μπόμελ): Zουτ, Φιργκίβερ, Ανχελίνο, Λουκάσεν, Ντάμφρις (45' λ.τ. Τέζε), Χέντριξ (46' Ζβάαμπ), Ροσάριο, Περέιρο, Μπέργκβαϊν, Ντε Γιονγκ, Μάλεν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84' Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (70' Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (77' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70' Χατζισαφί), Φορτούνης (70' Φετφατζίδης), Ποντένσε (70' Πάρντο), Βρουσάι (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (61' Ανσαριφάρντ).

Γκολ: 68' & 71' Ντε Γιονγκ, 76' Σβάαμπ, 79' Μάλεν / -
Κάρτες:-/-



Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου