Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Χάλασε του Μεριά!Πάει για άλλο στόπερ ο Θρύλος!

Οι απαιτήσεις της Σπορτίφ χάλασαν του Μεριά
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιασίν Μεριά βρέθηκε ο Ολυμπιακός,αλλά τελικά η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Μεριά είχε φτάσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα,είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επιπλέον πήγε και στα γραφεία της ΠΑΕ,αλλά η μεταγραφή δεν θα γίνει,καθότι οι Τυνήσιοι τελευταία στιγμή ζητούσαν υπέρογκα ποσά.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν για την συμφωνία Ολυμπιακού-Σφαξιέν ανέφεραν πως η μεταγραφή θα πήγαινε κοντά στο 1.8 εκατ. ευρώ με ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα της Τυνησίας,αλλά οι διοικούντες της Σφαξιέν ζήτησαν πράγματα που αντιβαίνουν την κοινή λογική, αλλά και τα επιτρεπτά από την ΦΙΦΑ σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και από τον Ολυμπιακό έκοψαν κάθε συζήτηση.
Πλέον ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση αλλού στόπερ και κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο,ότι ήδη οι ερυθρόλευκοι διαπραγματεύονται με άλλον.
Πάντως από την μία καλύτερα που χάλασε του Μεριά,γιατί ο Ολυμπιακός είχε πολλά θεματάκια στην άμυνα του την φετινή σεζόν και εκεί σίγουρα θες πιο βέβαιες λύσεις.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου