Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου!


Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο εκπρόσωπος του παίχτη Νίκος Λώτσος,πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Σκινδήλια και ενημέρωσε ότι ο Παπαπέτρου δεν αποδέχτηκε την νέα πρόταση του Ολυμπιακού για επέκταση του συμβολαίου του. Μια κίνηση καθόλου σωστή διότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμαθαν πρώτα από τα σαιτ ότι φεύγει και μετά από τον εκπρόσωπο του.
Τώρα πλέον φουντώνουν οι φήμες ότι ο παίχτης έχει κλείσει στον ΠΑΟ,αρνήθηκε και πρόταση της Εφές και θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες.
Τώρα όσον αφορά τον Παπαπέτρου που το έπαιζε και δύσκολος αυτές τις ημέρες. Ο Παπαπέτρου αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό πέντε σεζόν και πιο συγκεκριμένα από την σεζόν 2013-2014. Όλα αυτά τα χρόνια έδειξε κάποια θετικά στοιχεία,αλλά ποτέ δεν τα τελειοποίησε και ήταν σε πολλές περιπτώσεις στάσιμος σαν παίχτης.
Και για το λόγου το αληθές δείτε τα στατιστικά του. Στον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου έπαιξε συνολικά σε 114 αγώνες στην EuroLeague έχοντας 5.3 πόντους και 2.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην Basket League φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά σε 133 αγώνες, με απολογισμό 6.9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα την φετινή σεζόν είχε μόλις 28% στο τρίποντο και 66.7% στις βολές στην ευρωλίγκα,όχι και ιδιαίτερα καλά ποσοστά. Όποτε άνετα βρίσκεις έναν καλό αντικαταστάτη.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου