Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αποσύρεται ο Ολυμπιακός από τον Αράο! Τελειώνει ο Μιράντα;

Αράο, τέλος! Με τον Ολυμπιακό δεν παίζει κανείς
Συνεχίζονται οι λάθος χειρισμοί σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από τον ''κλεισμένο'' Γουίλιαν Αράο,ενώ παράλληλα το μέλλον του Μιράντα στην ομάδα είναι αβέβαιο,καθότι ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στα φιλικά.
Στην περίπτωση του Αράο ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Φλαμένγκο αλλά και με την πλευρά του παίκτη,αλλά τελευταία στιγμή οι ατζέντηδες του παίκτη,έκαναν παιχνιδάκια με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Θα πούμε εμείς ότι όντως καλά έκανε ο Ολυμπιακός και δεν ανέχτηκε τα παιχνίδια των μάνατζερ,αλλά από την άλλη εσύ σαν σύλλογος γιατί κάθεσαι και παιδεύεσαι επί ένα μήνα με αυτόν τον παίχτη,δίχως να υπάρχει plan b;γιατί τέλη Ιούλη και ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ένας βασικός χαφ σε μια θέση όπου η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα,μην ξεχνάμε ότι σε δύο εβδομάδες η ομάδα παίζει επίσημο παιχνίδι και ακόμα δεν έχει καλυφθεί αυτό το μεγάλοι κενό στο χώρο του κέντρου. Ας ελπίσουμε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας να έχει ανακοινωθεί το χαφ που τόσο λείπει από την ομάδα.
Τώρα αφορά τα στόπερ ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μεριά,του διεθνή με την εθνική Τυνησίας,αλλά από την άλλη ο Μιράντα που αποκτήθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την Γουλβς με την μορφή δανεισμού είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου,καθώς δεν ικανοποιεί με την απόδοση του.
Και προφανώς η απόδοση του Μιράντα δεν είναι καλή,αλλά από την άλλη θα είναι εντελώς ερασιτεχνικό στο να φύγει παίχτης που έπαιξε μόλις σε λίγα φιλικά παιχνίδια. Από την άλλη όμως ποιανού ήταν η επιλογή του Μιράντα,ποιος μας έφερε αυτόν τον παίχτη στην ομάδα;το σκάουτινγκ τι κάνει;θα αναλάβει επιτέλους κανείς τις ευθύνες του;
Τέλος πάντων ας ελπίσουμε έστω την ύστατη στιγμή οι διοικούντες της ΠΑΕ να κάνουν τις σωστές κινήσεις και να φέρουν τους κατάλληλους παίχτες ενόψει της νέας σεζόν.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου