Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τους ξεφτίλισε ο Μπανανά: "Υπήρξε μεγάλη ένταση αλλά δεν μας πείραξε κανείς"!

Τους εκθέτει ο Μπανανά, ακόμα και τον πρόεδρο της ομάδας του!
Βγήκε χθες ο πρόεδρος του Πλατανιά Μαθιουλάκης του οποίου η ομάδα χθες άνοιξε μια χαρά τα ποδαράκια της παοκ και έκανε την εξής ''καταγγελία'' ότι «υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών»! Βέβαια τους ισχυρισμούς του Μαθιουλάκη τους διέψευσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του,ο Γιάγια Μπανανά σε δηλώσεις του στο contra.
Δείτε τι δήλωσε ο Μπανανά στην συνέντευξη του:
Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας;
"Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση".
Ο Πλατανιάς είναι από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος. Πιστεύεις οτι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα;
"Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας. Και θεωρώ πως δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε από τις ομάδες που θα παίξουν στα φετινά πλει οφ. Στόχος μας θα μπορούσε να είναι και η Ευρώπη! Γιατί όχι...".

ΥΓ. Τελικά και ο κύριος Μαθιουλάκης πήγε στο στρατόπεδο των ''εξυγιαντών''. Μόνοι μας εναντίων όλων,

#‎Κόκκινο_DNA
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου