Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Μυστικό δείπνο Κοντονή με γνωστούς και μη εξαιρετέους δημοσιογράφους και το κράξιμο!

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά την συμμαχία της τρόικας (παο,αεκ,παοκ) και τις άθλιες διαιτησίες εις βάρος του Ολυμπιακού,αλλά και τις διάφορες δηλώσεις γραφικών πολιτικάντηδων τύπου Ζούραρι,είχαμε και νέα ευτράπελα.
Ο υπουργός δικαιοσύνης Κοντονής αποφάσισε να κάνει το τραπέζι σε γνωστούς του δημοσιογράφους, στην περιοχή της Καισαριανής. Μεταξύ των καλεσμένων του κ. Κοντονή, ήταν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Βέργης, Άρης Ασβεστάς, Άγγελος Μενδρινός και Θάνος Μπλούνας.
Βέβαια το καλό κλίμα των ''εξυγιαντών'' το ''χάλασαν'' κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού που τους αντιλήφθηκαν και τους απάντησαν ανάλογα,χωρίς βέβαια να ξεφύγει η κατάσταση όπως γράφουν ορισμένα τσάτσοσαιτ.

«Ωραία παρέα έχετε. Έτσι την κάνεις την εξυγίανση εσύ Κοντονή; Μιλώντας με τους λασπολόγους του Ολυμπιακού; Καλά διαβάζουμε ότι τα έχεις κάνει πλακάκια εδώ και χρόνια με αυτούς», μετέφεραν χαρακτηριστικά στον υπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν και ατάκες για τον Ζουράρι, ενώ μεταξύ άλλων του επισήμαναν: «Πρέπει να ντρέπεσαι που κάθεσαι με αυτούς που στήνουν δίκες. Την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει"... "αυτή είναι η εξυγίανση σας, έπεσαν οι μάσκες, καταλάβαμε τώρα τι παίχτηκε και στον τελικό του Κυπέλλου και παντού" "τι κάνεις εδώ με τους υπαλλήλους του Μελισσανίδη";

Αυτά ήταν μερικά από τα λεγόμενα των οπαδών του Ολυμπιακού που αποχώρησαν,δίχως να συμβεί τίποτα παραπάνω.

Εμείς αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχεις ένας υπουργός δικαιοσύνης και πρώην αθλητισμού να έχει συνάντηση με τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους,που όλοι ξέρουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν;
Μάγκες σας πήραμε χαμπάρι.


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου