Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πρωταθλητές για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Νέοι του Θρύλου! Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-3 (πρωτάθλημα)

Το πήραν οι Νέοι
Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού επικράτησε 1-3 του Λεβαδειακού και κατέκτησε και μαθηματικά το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Super League Κ20.
Αυτή ήταν 23 νίκη για την χρυσή γενιά του Ολυμπιακού σε 26 αγώνες,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο μέλλον έχουν αυτά τα παιδιά μπροστά τους.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 12’ με τον Κιρτζιαλίδη και διπλασίασε τα τέρματά του στο 22' με κεφαλιά του Μεγαρίτη, μετά από κόρνερ του Τασιούλη. Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 81' με τον Γρηγοριάδη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 92' ο Καμπετσής έβγαλε ασίστ στον Τσιλίκη ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Θρύλου.
Αυτό ήταν το έκτο πρωτάθλημα στους Νέους που κατακτάει ο Ολυμπιακός και φυσικά είναι πρώτος στα πρωταθλήματα στην σχετική κατηγορία,με δεύτερο τον παοκ με τρία.

Λεβαδειακός: Σφυρίδης, Βυθούλκας, Μερεντίτης, Φάσσας,Γεωργακόπουλος (46’ Σαραντίδης), Γρηγοριάδης, Δαρδαμάνης, Λιάγκας, Μέσι (70’ Παπαθεοδώρου), Νίκας, Ζυμπέρι (86’ Πόρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Ξύδας (67’ Αγιώτης), Φουάσης (58’ Κουγιός), Λάμπρου, Τόλι, Πλέγας, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης (71’ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής.

Δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Βούζα.


«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια και το κατόρθωμά τους. Το Πρωτάθλημα ανήκει σε αυτά. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό να είσαι για 3 συνεχή χρόνια στην κορυφή αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παιδιά της Ακαδημίας παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Θα συνεχίσουμε με στόχο την κατάκτηση και άλλων Πρωταθλημάτων και φυσικά για να δώσουμε και άλλα παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Παύλου που είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχουν τα πάντα».

Τα πανηγύρια των ερυθρόλευκων μετά την επιτυχία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου