Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ" ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ. Ολυμπιακός - Γιάννενα 5-0

Φοβερή μπάλα ο Θρύλος σκόρπισε τα Γιάννενα με 5-0 και στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ για 44η φορά στην ιστορία του και 7η συνεχόμενη ισοφαρίζοντας το ρεκόρ Κόκκαλη! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΤΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λοιπόν και περιμένει την απόφαση για το αν θα του το ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ οι "εξυγιαντές" μπαοκτζήδες ή όχι. Γελάει ο κόσμος με τον Πλατανιά που άνοιξε τα πόδια στον μπάοκ.  Αυτό είναι το 7ο συνεχόμενο, 19ο στα τελευταία 21 χρόνια και συνολικά 44ο στην ιστορία του συλλόγου. Ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κατέκτησε πανάξια και το φετινό τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνδύασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις στα καρέ του Πασχαλάκη. Δύο γκολ για τον Θρύλο πέτυχε ο Ντε Λα Μπέγια (29’, 71’) και από ένα οι Μάριν (21’), Ντα Κόστα (24’) και Τσόρι (81’). Στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αθανάσιος Τζήλος… έκλεισε τα μάτια σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι του Κοζορώνη στον Ρέτσο στο 14’ του ματς. Ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει το βλέμμα του στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα τα δώσει όλα για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 7
Φιγκέιρας 7
Ντε λα Μπέγια 9
Ντα κόστα 8
Ρέτσος 8
Ρομαό 7
Μάρτινς 7
Μάριν 9
Φορτούνης 9
Σεμπά 8
Ανσαριφάρντ 7

Τσόρι 8
Ελιονούσι 7
Καμπιάσο 7 

Τάκης Λεμονής 9

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας), Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Ολυμπιακός (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα (λ.τ. 64' Καμπιάσο), Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς, Μαρίν (46' Ελιουνούσι), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ανσαριφάρντ. ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68' Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοροβέσης, Νικολιάς (89' Καρανίκας), Βιντάλ (46' Μαμπουλού), Γιάκος.

Γκολ: 21' Μαρίν, 24' Ντα Κόστα, 29' & 71' Ντε λα Μπέγια, 81' πεν. Ντομίνγκες / -
Κάρτες: - / 32' Μπέριος

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ:

Στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση! Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ξεκαθάρισαν πως όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στον Ολυμπιακό θα τους βρει μπροστά του.
Παράλληλα έστειλαν και το δικό τους μήνυμα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τις μεθοδεύσεις τους τον τελευταίο καιρό κατά του Θρύλου.
Συγκεκριμένα, στο πέταλο των οργανωμένων «ανέβηκαν» δύο πανό, με το ένα να γράφει: «Δικέφαλες αδελφές αδελφοποιηθείτε επιτέλους να τελειώνουμε, μόνοι μας και όλοι σας» και το δεύτερο το εξής: «Είμαστε η αιχμή του δόρατος και η ασπίδα του Ολυμπιακού θα μας βρείτε μπροστά σας...».
Εκτός αυτών φώναξαν και συνθήματα όπως «1,2,3 πρωτάθλημα θα πάρουμε και από τη συμμαχία» και «Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός».


#‎Κόκκινο_DNA
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου