Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Θρύλος κέρδισε την κούλα αλλά δεν πέρασε λόγω του γκολ-χέρι του Πατίτο στο πρώτο ματς. αεκ-Ολυμπιακός 0-1



Ο Ολυμπιακός νίκησε την κούλα κι έκανε χιλιάδες αεκτζήδες να ΧΕΣΤΟΥΝ πάνω τους. Γκολ ο Ρομαό στο 82', δοκάρι ο Καρντόσο στο 90'! Η Κούλα πέρασε  λόγω του γκολ-χέρι του Πατίτο στο πρώτο ματς αφού αν εκείνο είχε λήξει στο 1-1 ο Ολυμπιακός θα ήταν σήμερα στον τελικό. Δεν δόθηκε κόκκινη στον Βράνιες στο 22', απόφαση η οποία επίσης ίσως είχε αλλάξει την σειρά. Φοβερό στήσιμο από τον Τάκαρο. Να χαίρεστε την εξυγίανση και τέτοια πρόκριση. Μόνο έτσι μπορούσε να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός.

Όχι ότι υπήρχε κάποια αμφιβολία, αλλά η επιβεβαίωση έχει πάντα τη δική της σημασία. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, λοιπόν, άρχισε τα αίσχη υπέρ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.
Στο 22’, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Μάριν σταμάτησε με τάκλινγκ τον Βράνιες παραχωρώντας πλάγιο. Την ώρα που ο Γερμανός ήταν πεσμένος στο γήπεδο και η φάση είχε τελειώσει, ο Βράνιες τον πάτησε ύπουλα και ο Σιδηρόπουλος ήταν μπροστά στη φάση και η απόδειξη είναι ότι έβγαλε αμέσως την κάρτα από το τσεπάκι του.
Ωστόσο, αυτή είχε κίτρινο χρώμα, σε μια φάση που αποτελεί τον ορισμό της αποβολής! Να τον χαίρεται η ΚΕΔ τον «βαπτισμένο» από τα ΜΜΕ των «εξυγιαντών» ως ''κορυφαίο''. Επίσης έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων,αλλά ζήτημα αν σε αυτά παίχτηκε έστω και ένα λεπτό χωρίς διακοπή.
Ακόμα και έτσι πάντως ο Θρύλος απέδειξε ότι τους έχει για πλάκα όλους στην Ελλάδα και το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι ''εξυγιαντές'' είναι να επενδύουν στην προπαγάνδα και στην λάσπη.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 8
Φιγκέιρας 6
Ντε λα Μπέγια 8
Ντα Κόστα 8
Ρέτσος 5
Ρομαό 10
Καμπιάσο 8
Μάρτινς 7
Φορτούνης 5
Μάριν 7
Καριμ 6

Καρντόσο 8
Ανδρούτσος 5
Ελιονούσι 6

Τάκης Λεμονής 8



ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: "Σπύρος Λούης"
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Χρήστος Μπαλτάς

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (78' Αλμέιδα), Ροντρίγκεζ (63' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (91' Βάργκας), Αραούχο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Καμπιάσο (61' Ανδρούτσος), Μαρίν (83' Ελγιουνούσι), Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (58' Καρντόσο).

Γκολ:  / 80' Ρομαό
Κάρτες: 22' Βράνιες, 23' Σιμόες, 75' Ντιντάκ, 79' Γιόχανσον, 87' Αραούχο, 94' Ντα Κόστα / 5' Ρομαό, 41' Μάριν, 45' Καπίνο, 93' Καρντόσο

Αποβολές: 95' Ανέστης / 99' Ντα Κόστα
 


 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου