Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Με την Surgut κληρώθηκαν οι άντρες στο βόλεϊ και με την CSM Bucuresti οι γυναίκες!

Η Gazprom Ugra Surgut στον δρόμο του Θρύλου
Δύσκολους αντιπάλους έβγαλε η κληρωτίδα για τους άντρες και για τις γυναίκες στο βόλεϊ. Οι άντρες κληρώθηκαν με την Ugra Surgut την οποία αντιμετώπισαν και πέρσι οι Πειραιώτες και είχαν αποκλειστεί στην φάση των ''8''. Από την άλλη όμως οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν τυχεροί καθότι πέρασαν άνευ αγώνα στην φάση της ''16'' της διοργάνωσης.Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 3 με 5 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο Σουργκούτ το διάστημα 17 με 19 Ιανουαρίου. Πάντως ο φετινός Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος σε σύγκριση με πέρσι,οπότε τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά για τους Πειραιώτες.

Γκουλινέλι: «Τελικός τα παιχνίδια με Σουργκούτ»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι σχολιάζοντας την κλήρωση του Cev Cup, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως.  Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

Με την CSM Bucuresti κληρώθηκε ο Ολυμπιακός
Δύσκολη κλήρωση είχαν επίσης και οι γυναίκες καθώς έπεσαν με την CSM Bucuresti την περσινή κάτοχο του τροπαίου για το Challenge Cup Γυναικών.Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 13 με 15 Δεκεμβρίου και η ρεβάνς στο Βουκουρέστι το διάστημα 10 με 12 Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκες είχαν αντιμετωπίσει και πέρσι τους Ρουμάνες και έχασαν την πρόκριση στο χρυσό σετ,στον επαναληπτικό που διεξήχθη στην Ρουμανία. Ενώ στο πρώτο αγώνα στο ''Μελίνα Μερκούρη'' είχαν επικρατήσει άνετα με 3-0 σετ.

Κοβάτσεβιτς: «Πιο ισχυροί από πέρσι, θα περάσουμε στην επόμενη φάση»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολιάζοντας την κλήρωση του Challenge Cup δήλωσε στο osfp.gr:
«Θα αντιμετωπίσουμε τον ίδιο αντίπαλο με πέρσι, αλλά προφανώς θα έχει διαφορετικό πρόσωπο αφού έχει αλλάξει 2-3 παίκτριες. Αν έχουμε ένα πλεονέκτημα είναι ότι η ομάδα μας είναι η ίδια με πέρσι αλλά και πιο ισχυρή με τις προσθήκες που έγιναν. Επίσης θέλουμε τη ρεβάνς κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου. Νομίζω ότι φέτος θα είμαστε και στα δυο παιχνίδια καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου