Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ολυμπιακός-Βάκερ Ίνσμπρουκ 1-1 (φιλικό)

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το δεύτερο φιλικό (vid)
Ο Ολυμπιακός φάνηκε κουρασμένος στο δεύτερο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους και έτσι έμεινε στο 1-1 με την Βάκερ Ίνσμπρουκ. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε ένα γκολ από αντεπίθεση των Αυστριακών,είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,έκανε περισσότερες ευκαιρίες,αλλά τελικά το παιχνίδι έληξε δίχως νικητή. Τα οφέλη των Πειραιώτων από το παιχνίδι αυτό ήταν σίγουρα ο Πουλίδο που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε τα τρία γκολ σε δύο φιλικά,καθώς και η εικόνα που παρουσίασαν οι νεαροί από την ακαδημία,με καλύτερο τον Μανθάτη που για ένα ακόμη παιχνίδι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις,αφού ήταν ο παίχτης που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Θρύλου. Ο Σάντσεθ χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεση του. Ενώ σίγουρα οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα αν η βροχή δεν είχε βαρύνει τόσο πολύ τον αγωνιστικό χώρο. Η ερυθρόλευκη αποστολή γυρίζει αύριο πίσω στην Αθήνα και θα πετάξει στο Βέλγιο στις 6 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Επόμενο φιλικό για τους ερυθρόλευκους με την Γάνδη στις 8/7.

Τα γκολ του ματς:
23' 0-1: Δυνατό σουτ του Κέρσμπαουμ από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Καπίνο.
79' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-1: 'Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μανθάτη που πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Πουλίδο κι εκείνος δεν αστόχησε, με σουτ μέσα από την περιοχή.
Ολυμπιακός: Καπίνο (68’ Χουτεσιώτης), Βούρος (46’ Μπέρτος), Μποτία (46’ Γούτας), Σιόβας (46’ Ρέτσος), Μαζουακού (46’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46’ Ανδρούτσος,), Κασάμι (46’ Ζντιέλαρ, 68’ Μανιάτης), Φορτούνης (46’ Ντομίνγκεζ), Γιαννιώτας (46’ Πάρντο), Σεμπά (46’ Μανθάτης), Ολαϊτάν (46’ Πουλίδο).
Βάκερ Ινσμπρουκ: Γκρούνβαλντ, Πίχλερ, Λέρχλερ, Χελζλ, Πίχλμαν, Ζάουμελ, Κέρσμπαουμ, Χέσινα, Τεκίρ, Ζίλερ, Ρίμαν, ενώ αγωνίστηκαν και οι Γιάμινγκ, Πιρκλ, Μπάουμγκαρτνερ, Κόμπλεντερ, Χάουζερ, Όγκουστιν, Χάμζιτς, Φρίταγκ, Γκρούντλερ, Βίσκοπφ.


#‎Κόκκινο_DNA‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου