Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ολυμπιακός-Κλαμπ Μπριζ 0-0 (φιλικό)

Καλό το «0», τα γκολ θα φέρουν ομίλους και χρήμα!
Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί Βελγικού εδάφους. Σε αντίθεση με άλλα φιλικά ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αρκετά καλός αμυντικά,αλλά επιθετικά παρουσίασε κενά με αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μια κλασική ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λέπτο,παρά μόνο κάτι μακρινά σουτ. Από την άλλη και η Μπριζ δεν είχε τις πολλές κλασικές ευκαιρίες παρά μόνο ένα τετ α τετ του Μπολινόλι στο 71', όπου ο Λεάλι έδειξε τις ικανότητες του και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,στο κέντρο άμυνας τους Σιόβα και Μποτία,στα άκρα της άμυνας οι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς καθαρό αμυντικό χαφ και μπροστά τους, Μπουχαλάκη και Φορτούνη. Στα πλάγια ξεκίνησαν οι Πουλίδο και Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγιε. Ο Ολυμπιακός είχε μόλις στο 1' μια καλή ευκαιρία με τον Πουλίδο, η οποία μπορούμε να πούμε ότι ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση των ερυθρολεύκων σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 33' το σουτ του Ιζκέρδο έδιωξε σε κόρνερ ο Καπίνο. Τέλος πρώτου ημιχρόνου δίχως πολλές φάσεις και δίχως τέρματα.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Σάντσεθ έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού,παρόλαυτα δεν είχαμε καμία διαφοροποίηση στο παιχνίδι. Καμία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,ελάχιστες φάσεις και για τους Βέλγους οι οποίοι απείλησαν μονάχα στο 71'. Σε ένα σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι η εικόνα του Καμπιάσο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ στα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες,δίχως να κάνει το μαγικό παιχνίδι,μοίρασε με ευκολία την πάσα στους συμπαίκτες του και έλεγχε όλο το χώρο του κέντρου,πραγματικά η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό,θα είναι λίρα εκατό για τον Σάντσεθ.  Τέλος παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει αήττητος στα φιλικά παιχνίδια,χωρίς όμως να εντυπωσιάζει στο τελευταίο του φιλικό επί Βελγικού εδάφους,ενδεχομένως και λόγω της κούρασης των παιχτών του Ολυμπιακού από την προετοιμασία. Επόμενη φιλική αναμέτρηση την προσεχή Τετάρτη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κλαμπ Μπριζ: Μπιτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντενσβίλ, Ντε Μπεκ, Κλάουντεμιρ, Βόρμερ, Ραφαέλοβ (46’ Ντιαμπί), Στορμ (77’ Οσέι-Μπέρκοε), Βόσεν (67’ Γουέσλεϊ), Ιζκέρδο (62’ Μπολινόλι).
Ολυμπιακός: Καπίνο (59’ Λεάλι), Φιγκέιρας (65’ Βούρος), Μποτία, Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά) , Ιντέγε (59’ Τσόρι).

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου