Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Θρύλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο 27άχρονος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 12 συμμετοχές στην Superleague και πέτυχε 2 γκολ.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο Πανιώνιος επισημοποίησε την απόκτηση 27άχρονου, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπεν Μοχάμεντ. Ο διεθνής επιθετικός, υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη».

Δανεικός ο Λάτσι στον ΑΠΟΕΛ.
Ολυμπιακός: δανεικός στον ΑΠΟΕΛ ο Λάτσι
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Qazim Laci.
Η συμφωνία είναι μονοετούς διάρκειας.
Καλωσορίζουμε τον Qazim στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους διαχρονικούς του στόχους».

Δανεικός ο Κολοβός στην Μαλίν


Ο διεθνής επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο στη Μαλίν, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του, με ισχύ από τις 20 Ιουνίου.

Η Μαλίν είναι μια ομάδα με σημαντική ιστορία στο βελγικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας μάλιστα το 1988 στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Δανεικός στην Παρτιζάν ο Γιανκόβιτς.
Δανεικός στην Παρτιζάν ο Μάρκο Γιάνκοβιτς
Δανεικός στην Παρτιζάν Βελιγραδίου για ένα χρόνο παραχωρήθηκε ο Μάρκο Γιάνκοβιτς από τον Ολυμπιακό.
Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1995 παίζει ως αριστερός μέσος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και πίσω από τον επιθετικό. Είναι αριστεροπόδαρος, ενώ χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά του και την τεχνική του κατάρτιση. Πρόσφατα μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με την του Μαυροβουνίου, στον αγώνα με την Τουρκία.

Ο Γιάνκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παρτιζάν, πριν μετακομίσει τον Ιούλιο του 2013 στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Μαυροβούνιος αγωνίστηκε για μια σεζόν με τους νέους των ερυθρόλευκων, καταγράφοντας μάλιστα 690 λεπτά με την ομάδα στο UEFA Youth League. Έκτοτε παραχωρείται δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του: τη σεζόν 2014-2015 στη ΟΦΚ Μπέογκραντ (Σερβία) και τη σεζόν 2015-2016 στη Μάριμπορ (Σλοβενία).

#‎Κόκκινο_DNA‬