Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Γρηγόρη απλά ντροπή σου!


Επίθεση εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό παιχνίδι με την Χάποελ στο Ισραήλ,ένα παιχνίδι το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τον Θρύλο καθότι αυτό θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Γεωργάτος επέλεξε το χειρότερο χρονικό σημείο να παραχωρήσει αυτή την συνέντευξη και ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ μετά την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση με την Χάποελ. Στην συνέντευξη του ο Γεωργάτος έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που κάνει κακό στην ομάδα χωρίς να τον κατονομάσει και τόνισε ότι αυτό το πρόσωπο δεν είναι ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αγαπάει πραγματικά την ομάδα.
Αυτό το πρόσωπο όπως τόνισε ο Γεωργάτος έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε βάρος του,όπως και στον Σίλβα με αποτέλεσμα να είναι η αιτία που ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Αλλά ξεχνάει (;) ο κύριος Γεωργάτος ότι ο Σίλβα έκανε ότι γούσταρε με το ρόστερ της ομάδας, όποιον παίχτη δεν ήθελε τον έδιωχνε και ας ήταν όνομα βλ. Καμπιάσο και Φινμπόγκανσον,όποιον παίχτη ζήτησε ο Μαρινάκης τον έφερε βλ. Ερνάνι,Σεμπά,Ντα Κόστα, Φιγκέιρας,επομένως τα παραμυθάκια να τον πουλήσει αλλού ο Γεωργάτος και ας μην παίζει παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. Διότι ο κόσμος του Θρύλου μπορεί να τον συγχώρεσε που πήγε στην κούλα και τον δέχτηκε πίσω με ανοικτές αγκάλες,αλλά μπορεί εύκολα να τον πετάξει στον κάδο των αχρήστων.

ΥΓ. Γεωργάτο αν είσαι μάγκας πες μας μετά τον επαναληπτικό ποιο είναι αυτό το περιβόητο όνομα που κάνει κακό στον Ολυμπιακό.
ΥΓ2. Αληθεύει κύριε Γεωργάτο ότι είχες μια συνομιλία με τον Σίλβα λίγες μέρες πριν την παραίτηση του και αν ναι τι ειπώθηκε σε αυτήν;

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου