Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (φιλικό)


Την πρώτη του ήττα σε φιλικό προετοιμασίας γνώρισε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε πριν τον παιχνίδι με την Χάποελ εμφανίστηκε με αδυναμίες-ειδικά στην άμυνα- και ηττήθηκε με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια ήττα που σαφώς δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή μιας και μιλάμε για φιλικό παιχνίδι,αλλά σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή και την διοίκηση για άμεση ενίσχυση. Ίσως και αυτή η ήττα να κάνει καλό,αν την εκμεταλλευτούμε σωστά,δούμε τις αδυναμίες μας και πάμε ενισχυμένοι στα προκριματικά,όχι με τόσο με την Χάποελ,αλλά κυρίως στα πλέι οφ,όπου ο αντίπαλος λογικά θα είναι και πιο δύσκολος.
Ο Βίκτορ ξεκίνησε με τους εξής στην τετράδα της άμυνας Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια. Στο κέντρο, ως ανασταλτικός μέσος ο Μιλιβόγεβιτς και μπροστά τους οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης και με Ντουρμάζ και Σεμπά στα εξτρέμ και τον Ιντέγε στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος του Ατρόμητου στο ξεκίνημα του αγώνα είχε την κατοχή μπάλας,κλασικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Σεμπά στο 22' και Ντουρμάζ στο 27'. Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και άνοιξε το σκορ με τον Μπιτόλο. Άμεση αντίδραση για τους Πειραιώτες και ισοφάριση με τον Μιλιβόγιεβιτς στο 33᾿. Τέλος ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1.
Ξεκίνημα με πολλές αλλαγές και από τον Βίκτορ και τον Δέλλα,ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα ειδικά για τον Ολυμπιακό που είχε μόλις μια αξιόλογη φάση με τον Μπουχαλάκη στο 57᾿. Τελικό σκορ 3-1 με τον Ολυμπιακό να δέχεται δύο γκολ μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών από τον Λε Ταλέκ που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα των ερυθρολεύκων. Αυτό που επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε-δίχως να θέλουμε να το παίξουμε προπονητές- είναι το γεγονός ότι ο Φορτούνης όσο παίζει στα πλάγια και όχι σαν καθαρό δεκάρι,απλά εξαφανίζεται από το γήπεδο,ο παίχτης δεν κάνει για τα πλάγια και το έχει δείξει και σε άλλα φιλικά,ας μην επιμένει ο Σάντσεθ σε αυτό το σχήμα. Από εκεί και έπειτα ο Σιόβας σε όλα τα φιλικά δείχνει αρκετά πεσμένος κάνοντας πολλά λάθη. Από την άλλη σήμερα ο Λεάλι έκανε δύο σοβαρά λάθη,χωρίς όμως να το πληρώσει η ομάδα. Πάντως η ομάδα θέλει άμεση ενίσχυση τόσο στα στόπερ,όσο και στα εξτρέμ.

Τα γκολ του ματς:
27’ 1-0: Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μπιτόλο με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.
33’ 1-1: Ο Ντουρμάζ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μιλιβόγεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από διώξιμο και με ωραίο βολέ στην κίνηση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκορμπούνοφ.
73’ 2-1: Ο Μπαστακός έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κατράνης τη γύρισε παράλληλα με το τέρμα και ο Λε Ταλέκ πλάσαρε από κοντά.
84’ 3-1: Ο Λε Ταλέκ κέρδισε την κόντρα από τον Σιόβα και με σουτ μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Λεάλι.
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Μπάγκα, Μπρίτο, Ουμπίντες, Ματέι, Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Παπαδόπουλος (87’ Θεοδωράκης), Φυτανίδης, Κοντοές, Γκουγκούδης, Κεϊτά, Κατράνης, Μπαστακός, Λημνιός, Ντιγκινί, Στόιτσεφ και Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός: Καπίνο (46’ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46’ Μαζουακού), Μανιάτης (46’ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63’ Κασάμι), Ντουρμάζ (46’ Φορτούνης), Σεμπά (63’ Πάρντο), Ιντέγε.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου