Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Χρόνια πολλά Βαγγέλη Μαρινάκη!



Το KOKKINO DNA εύχεται στον πρόεδρο του Θρύλου τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χρόνια πολλά για τα σημερινά του γενέθλια. Ο Μαρινάκης γίνεται 49 ετών και όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια του εύχεται να τα χιλιάσει,να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον Θρύλο και να δίνει πόνο στους λασπολόγους και στους αλλόθρησκους.
Επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη,ανέλαβε το 2010, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα,έχει κατακτήσει τρία κύπελλα Ελλάδος και έχει πάρει σημαντικές νίκες στην Ευρώπη απέναντι σε μεγαθήρια και έφερε τον Θρύλο στην υψηλότερη κατάταξη στην βαθμολογία της UEFA στην ιστορία του. Ο Μαρινάκης έφερε στον Θρύλο έναν σπουδαίο προπονητή όπως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και παιχταράδες όπως τον Ριέρα,τον Ιμπαγάσα,τον Μακούν,τον Σαβιόλα,τον Αφελάι,τον Αμπιντάλ και τον Καμπιάσο.
Έχει ενισχύσει σημαντικά τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό με αποτέλεσμα ο ερασιτέχνης να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη,ενώ δική του αποκλειστική μεταγραφή ήταν ο Αγκάμεζ στο βόλεϊ αντρών.
Ξεπλήρωσε τα προηγούμενα χρέη της διοίκηση που ήταν γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ και πριν λίγες ημέρες στο συνέδριο της Θύρας 7 υποσχέθηκε την κατασκευή κλειστού γηπέδου (για μπάσκετ και Βόλεϊ) και κολυμβητηρίου για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί, θα απογειώσει όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Ενώ μην ξεχνάμε και το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Μαρινάκη σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου