Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ολυμπιακός-Γάνδη 2-2 (φιλικό)

Αρκετά καλή εμφάνιση για τους Πειραιώτες στο πρώτο φιλικό τους παιχνίδι επί βελγικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με αντίπαλο την Γάνδη,ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει με την νίκη,αλλά το σουτ του Τσόρι κατέληξε στο δοκάρι της Γάνδη στο 67΄. Τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Ίντεγιε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη,ενώ το δεύτερο γκολ της ομάδας του Πειραιά σημείωσε ο Φορτούνης ύστερα από ωραία πάσα του Ντομίγκεζ.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,στην τετράδα της άμυνας τους Βούρου, Μποτία, Σιόβα και Τσιμίκα,στην μεσαία γραμμή Μιλιβόγεβιτς με περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα, μαζί με Μπουχαλάκη και Μανιάτη. Τον Πάρντο ως δεξί εξτρέμ, τον Φορτούνη να παίζει στα αριστερά και να συγκλίνει στον άξονα και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Ο Θρύλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ιντέγιε,είχε τον έλεγχο του αγώνα,αλλά οι Βέλγοι ευτύχησαν να προηγηθούν ύστερα από μακρινό σουτ του Σάιμον και λάθος εκτίμηση του Καπίνο. Δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του Θρύλου έκανε μια απίστευτη επέμβαση στο σουτ του Περμπέ. Λίγο αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ύστερα από κεφαλιά του Ιντέγιε. Η Γάνδη όμως ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ έπειτα από νέο λάθος των ερυθρόλευκων. Ο Σιόβας έκανε ένα ανόητο πέναλτι -χέρι- και ο Περμπέ έκανε το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 
Ο Σάντσεθ έκανε πολλές αλλαγές στο ημίχρονο και η είσοδος του Τσόρι έδωσε πνοή στην ομάδα. Η ισοφάριση ήρθε στο 58' ύστερα από μακρινό σουτ του Φορτούνη που ήταν και ο mvp του αγώνα. Τελικό σκορ 2-2 με τον Ολυμπιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη με αποκορύφωμα του σουτ του Τσόρι που σταμάτησε στο δοκάρι. Ενώ θετικές εντυπώσεις άφησαν τόσο ο Ρέτσος,όσο και ο Μανθάτης. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό με την Βέστερλο στις 13 του μήνα. Σε ένα φιλικό όπου λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά ο Λεάλι.


Τα γκολ του ματς:
31' 1-0: Μακρινό σουτ του Σάιμον, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καπίνο που δεν μπόρεσε να απομακρύνει.
38' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-1: Εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη, συστημένη η σέντρα για το κεφάλι του Ιντέγε, που κινήθηκε γρήγορα και με κεφαλιά ισοφάρισε.
44' 2-1: Εύστοχη εκτέλεση από τον Περμπέ για τη Γάνδη.
58' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-2: Εξαιρετική κίνηση του Πουλίδο που τράβηξε δύο παίκτες της Γάνδης, ο Φορτούνης ήταν έξω από την περιοχή, κινήθηκε και με ένα δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τουλέν.
Γάνδη: Τουλέν, Μίτροβιτς, Κουμς, Ρ. Σχουφς, Βικχάιμ, Νίλσεν, Περμπέ, Σάιμον, Χόρεμανς, Φοκέ, Εντονγκάλα, ενώ στο δεύτερο έπαιξαν και οι Ρίνε, Ράμαν, Λ. Σχουφς, Κουλιμπαλί, Σεφ, Μπούρσενς, Μπερίτζε, Οζκάν, Καμπάνγκα, Τσέροβετς,
Ολυμπιακός: Καπίνο, Βούρος, Μποτία (62’ Ντα Κόστα), Σιόβας (62’ Ρέτσος), Τσιμίκας (62’ Ντε Λα Μπέγια), Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκεζ), Μπουχαλάκης (62’ Κασάμι), Πάρντο (62’ Μαθάτης), Φορτούνης (62’ Σεμπά), Ιντέγε (46’ Πουλίδο).

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου