Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Άρχισε την γκρίνια ο Κετσπάγια...

Άρχισε την γκρίνια ο Κετσπάγια...
Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η προετοιμασία της κούλας και ο Κετσπάγια σε δημόσια τοποθέτηση του,εξέφρασε το παράπονο του για τις μεταγραφές που δεν κάνει.....ο ''μεγαλοεπενδυτής'' Μελισσανίδης. Το κλίμα φαίνεται να είναι βαρύ και ασήκωτο στην αεκ και άμα συνεχιστούν τα καβούρια στις τσέπες του Μελισσανίδη,βλέπουμε καμία ξαφνική παραίτηση του Γεωργιανού τεχνικού....αλά Πογιέτ,άλλωστε συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Πάντως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η μη μεταγραφή του Κατσάρ η οποία χάλασε για το ....αμύθητο ποσό των 90.000 ευρώ. Και μπορεί οι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι να δικαιολογούν τον ''επενδυτή'' Μελισσανίδη για τις μη μεταγραφές στην αεκ,άλλωστε έδωσε το τεράστιο ποσό των 600.000 ευρώ- η ακριβότερη μεταγραφή(!!)της αεκ,από την έλευση του Μελισσανίδη- για την απόκτηση του Μπάρκα από τον Ατρόμητο,καθώς και για το πρόστιμο που επέβαλε ο Κοντονής στην αεκ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Λεβαδειακό,αλλά και για τα έκτροπα στο Περιστέρι,αλλά ο Κετσπάγια έχει διαφορετική άποψη και την λέει δημοσίως. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Για τα μεταγραφικά; «Περιμένουμε ενίσχυση στις μεταγραφές. Περιμένουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Με απασχολεί περισσότερο ότι… περιμένουμε και… περιμένουμε. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές».

Αν έχει κάποια ενημέρωση; «Λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλουμε δυο μήνες να τελειώσουν οι μεταγραφές. Θέλουμε 3-4 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο πράγμα έρχεται στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».

Και θα περιμένεις για πολύ καιρό Κετσπάγια δεν ήξερες,δεν ρώταγες που πήγαινες.


‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου