Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Το 0-0,οι αποδοκιμασίες και η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό!

Είστε ανώτεροι, δείξτε το!
Ο Ολυμπιακός χθες παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και όχι μόνο δεν πήρε το σκορ πρόκρισης που ήθελε,αλλά αναδείχθηκε και ισόπαλος με την Χάποελ 0-0 πραγματοποιώντας μάλιστα μια μέτρια ως κακή εμφάνιση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες του κόσμου τόσο στο ημίχρονο όσο κυρίως στο τέλος του αγώνα. Ενώ υπήρξαν και κάποιες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο κάποιων παιχτών όπως ο Ντα Κόστα. Αν και οι αποδοκιμασίες προς τον Ντα Κόστα οφείλουμε να πούμε ότι απλά ήταν απαράδεκτες,διότι ναι μεν ο Ντα Κόστα έκανε αρκετά λάθη χθες,αλλά και πάλι το να αποδοκιμάζεις έτσι έναν παίχτη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,είναι απλά γελοίο. Κάνεις κακό στην ομάδα και ρίχνεις και το ηθικό του παίχτη. Οι αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα σίγουρα δεν είναι ωραίο και κομψό να ακούγονται,αλλά από την άλλη ίσως αφυπνίσει τους παίχτες τόσο για την ρεβάνς,όσο και για την συνέχεια.

Όσον αφορά το ντου που έκανε ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει μπας και ιδρώσει κανενός το αυτάκι, γιατί τέτοιες εμφανίσεις είναι απλά απαράδεκτες. Θα πει κανείς ο Μαρινάκης δεν έχει ευθύνες για αυτήν την εμφάνιση και θα πούμε όντως έχει μερίδιο και αυτός,αλλά από την άλλη ρε μάγκες όταν παίζεις με την Χάποελ και έχεις πάνω-κάτω το ίδιο υλικό με πέρσι,ένα υλικό που έκανε το 28/30 νίκες στο πρωτάθλημα και είχε τρεις νίκες στο τσάμπιονς λιγκ,είναι γελοίο να λέμε ότι χρειαζόμαστε την τρομερή ενίσχυση για να αποκλείσουμε αυτήν την Χάποελ. Για την συνέχεια ναι χρειαζόμαστε ενίσχυση,κάτι που έχουμε επισημάνει και από αυτό εδώ το σάιτ κάτι που γνωρίζει και η ίδια η ΠΑΕ,αλλά όταν παίζεις με την Σεβά δεν χρειάζεται να έχεις και τα τρομερά ονόματα στο ρόστερ για να την αποκλείσεις. Επομένως η χθεσινή εμφάνιση ήταν κυρίως από λάθη του προπονητή και όχι τόσο από την μη ενίσχυση του ρόστερ. Χωρίς να θέλουμε το παίξουμε προπονητές,αλλά δεν γίνεται να αφήνεις εκτός αποστολής σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα τόσο τον Καμπιάσο,όσο και τον Κασάμι εκτός αποστολής και άντε να δεχτούμε ότι ο Καμπιάσο ήταν ανέτοιμος, ο Κασάμι γιατί ήταν εκτός αποστολής;μπορεί να είναι προς πώληση,αλλά όλο φεύγει και όλο μένει και από την στιγμή που είναι δηλωμένος στην λίστα έπρεπε τουλάχιστον να ήταν στην αποστολή,το ίδιο και ο Πουλίδο ναι μεν δεν ήταν στο 100%,αλλά δεν πας σε έναν τέτοιο παιχνίδι με μόλις έναν επιθετικό.

Πλέον πως έχει η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό.
Θα πρέπει να τονίσουμε το πιο βασικό όλων, η πρόκριση είναι ακόμα στο χέρι μας. Το 0-0 σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα,αλλά με ένα εκτός έδρας γκολ η πρόκριση έρχεται. Τώρα χρειάζεται ηρεμία από όλους, από τον προπονητή ως και τον φροντιστή τα κεφάλια κάτω και πάμε για το διπλό στο Ισραήλ. Ο κόσμος θα είναι εκεί δίπλα στην ομάδα όπως κάθε φορά,δεν παίζουμε με κανένα μεγαθήριο προσεκτικοί να είμαστε στην άμυνα και το γκολ της πρόκρισης εύκολα-γρήγορα θα έρθει. Ως τότε άλλωστε θα έχουμε και δύο επιπλέον λύσεις τους Καμπιάσο και Πουλίδο που θα είναι αγωνιστικά πιο έτοιμοι. Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά και παίχτης να έρθει δεν θα έχει συμμετοχής στον επαναληπτικό,παρόλαυτα καλό είναι να κλείσει έστω μια μεταγραφή εντός της εβδομάδας με σκοπό να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ,όπου ο αντίπαλος θα είναι δυσκολότερος.

ΥΓ. Απαράδεκτες οι αποδοκιμασίες προς τον Ντα Κόστα,αλλά το ίδιο απαράδεκτη ήταν και η ειρωνεία του προς τον κόσμο,οφείλει να ζητήσει ένα συγγνώμη.
ΥΓ2. Προς νοσταλγούς..... του Σίλβα ρε μάγκες αποφασίστε τι θέλετε ως χθες τον βρίζατε τώρα έγινε πάλι η προπονητάρα; και στην τελική μόνος του έφυγε μεσούσης της προετοιμασίας και μάλιστα όχι με τόσο αντρίκειο τρόπο,όποτε στο καλό και μακριά από μας.
ΥΓ3. Βίκτορ λίγη σοβαρότητα στις δηλώσεις δεν βλάπτει. Δεν γίνεται να έρχεται η ομάδα 0-0 με την Χάποελ και έχοντας κάνει τέτοια εμφάνιση και να λες πετύχαμε τον μισό στόχο μας, Ολυμπιακός είμαστε.
ΥΓ4. Υπόλοιποι αλλόθρησκοι που χθες ....πανηγυρίζατε για να σας δω σήμερα τι θα κάνετε ρε ''Ευρωπέοι'',

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου