Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ερυθρόλευκος και επίσημα ο Άβιλα!

Το δεύτερο μεταγραφικό του απόκτημα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι μετά τον Ντένις Αλίγιαγκιτς ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν!

Ο Άβιλα αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Χάντερσφιλντ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Εσπανιόλ και Ταραγόνα.

Ο Άβιλα είναι δεξιός μπακ και ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, με τον ίδιο να αναμένεται να αποτελέσει το μπακ απ του Βρσάλικο. Ο Άβιλα υπέγραψε με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Θρύλος «κλείνει» μία-μία εκκρεμότητα, με τον Ισπανό να τίθεται στη διάθεση του Μαρτίνς στην Αυστρία. Ο Ολυμπιακός δυναμώνει, γεμίζει με ακόμη περισσότερη ποιότητα το ρόστερ του και έπεται συνέχεια!

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα.

Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου