Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Με Μακάμπι Χάιφα ο Θρύλος στον β' προκριματικό γύρο! Δείτε το προφίλ της ισραηλινής ομάδας!

Με την Μακάμπι Χάιφα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα από το Ισραήλ σε δύο αναμετρήσεις, με την πρώτη να διεξάγεται 19 ή 20/7 στο Ισραήλ και την δεύτερη να διεξάγεται στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' στις 26 ή 27/7.

Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισραήλ αν θέλουν να αγωνιστούν στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, του οποίου η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου.

Το προφίλ της Μακάμπι Χάιφα.

Η ισραηλινή ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 14η φορά στην ιστορία της. Έχει τρεις επιθετικούς που στην κυριολεξία πετάνε φωτιές. Ο πρώτος είναι ο Ομέρ Ατζιλί. Ο Ισραηλινός εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί «φτερό» της επίθεσης ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν με 28 γκολ και 14 ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ οι άλλοι δύο που ξεχωρίζουν είναι ο Μαβίς Τσιμποτά ο οποίος σε 46 αγώνες είχε 6 γκολ και 10 ασίστ και στην κορυφή παίζει ο Ντιν Ντέιβιντ, ο οποίος είχε επίσης μια πολύ καλή σεζόν με 23 γκολ και 6 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Προπονητής της ομάδας είναι Μπαράκλ Μπακχάρ που στο παρελθόν ήταν και στην Χάποελ Μπερ Σεβά και θεωρείται από τους επιτυχημένους προπονητές στην χώρα με πέντε πρωταθλήματα τα τελευταία επτά χρόνια. 

Η Μακάμπι διαθέτει ένα από τα πιο υπερσύγχρονα γήπεδα της χώρας, το «Sammy Ofer Stadium», το οποίο κατασκευάστηκε το 2014, με χωρητικότητα 30.780 θέσεων.

Ενώ η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας είναι στα 16.100.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου