Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Φήμες για Ολυμπιακό και Πίτσι!

Ένα τρελό σενάριο ακούγεται στην Πορτογαλία τις τελευταίες μέρες και έχει να κάνει με προσέγγιση του Ολυμπιακού με Λουίς Μιγκέλ Αλφόνσο Φενάντες, κατά κόσμον «Πίτσι»!

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ασχοληθούν με την απόκτηση δεκαριού και μέσα στα ονόματα που ακούστηκαν είναι και ο Πίτσι της Μπενφίκα. Ένας παίχτης με τεράστιο βιογραφικό που και αν εφόσον αποκτηθεί θα μιλάμε για μία από τις καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Πίτσι είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας και με την Μπενφικά με την οποία αγωνίζεται από το 2014 έχει αγωνιστεί σε παιχνίδια 357 έχοντας 94 γκολ και 95 ασίστ. Ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Εσπανιόλ.

Την περσινή σεζόν τσακώθηκε με τον Ζεσούς, λόγω του χρόνου συμμετοχής του και δόθηκε δανεικός στην τουρκική Μπασακσεχίρ, στην οποία είχε 10 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. 

Μάνατζερ του παίχτη είναι ο Μέντες και είναι αυτός που έχει βάλει τον Ολυμπιακό ως υποψήφιο επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον πελάτη του.

Μένει να φανεί αν αληθεύουν οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Πίτσι, που αν αληθεύουν και γίνει η κίνηση θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου