Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Έδειξε θετικά στοιχεία σε ένα ακόμη παιχνίδι! Ολυμπιακός-Σλάβια Πράγας 1-1 (φιλικό)

Ο Ολυμπιακός στο δυσκολότερο μέχρι τώρα φιλικά έδειξε θετική εικόνα, δημιούργησε φάσεις με τις νέες μεταγραφές του να προσφέρουν θετικές εντυπώσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Σλάβια Πράγας, στο ντεμπούτο των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ. 

Από πλευράς ερυθρόλευκων άνοιξε το σκορ ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ για τους Τσέχους ισοφάρισε ο Ουόσου. Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Ο Τζολάκης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, με Μπαγκαλιάνη και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Κούντε και τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ ο Ραντζέλοβιτς με τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Στο 3' οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, αλλά το σουτ του Κούντε το μπλόκαρε ο Μαντούς. Στο 11' σουτ του Χόλες, πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη. Στο 14'  μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα να βγάζει εκπληκτική κάθετη μπαλιά για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος φάτσα με το τέρμα κλότσησε το έδαφος και δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ. Στο 32' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν γκολ, αλλά ακυρώθηκε καθότι ο Μασούρας ήταν οφσάιντ. Στο 34' οι ερυθρόλευκοι άνοιξε το σκορ με τον Ρέαμπτσιουκ. Ο Κούντε έκανε το φαλτσαριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαντούς, με τον διεθνή Μολδαβό να παίρνει το… ριμπάουντ και να τη στέλνει στα δίχτυα της τσέχικης ομάδας. Στο 40' σουτ του Μόουζες, μπλοκάρει ο Τζολάκης. Στο 43' η Σλάβια Πράγας ισοφάρισε. Εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά την μπάλα και ο Ουόσου έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τζολάκη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Με τον Ανδρούτσο να παίρνει την θέση του Άβιλα, ο Σισέ του Μπαγκαλιάνη και ο Καρβάλιο την θέση του Ραντζέλοβιτς, Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 52', αλλά το πλασέ του Μασούρα δεν βρήκε στόχο. Στο 63' ο Ζίνκερναγκελ δίνει κεφαλιά-πάσα για τον Τικίνιο, ο οποίος σουτάρει με τη μία, με τον τερματοφύλακα της Σλάβια να διώχνει σε κόρνερ. Στο 81'  ο Εβερτον έκανε το φαλτσαριστό σουτ για την Σλάβια Πράγας, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε. Στο 87' σουτ του Ανδρούτσου έφυγε άουτ.

Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ την Παρασκευή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Άβιλα (46' Ανδρούτσος), Μανωλάς (60' Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (61' Κούτρης), Εμβιλά (60' Κανέ), Κούντε (60' Μπουχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά (60' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (46' Καρβάλιο), Μασούρας (60' Ζινκερνάγκελ), Ελ Αραμπί (60' Τικίνιο).

Η αρχική 11άδα της Σλάβια Πράγας: Μαντούς, Ντουντέρα, Ούσου, Σάντος, Γιούρασεκ, Χόλες, Ουσόρ, Χρομάντα, Τραορέ, Ολαγίνκα, Σορ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου