Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ήταν ''βάρια'' τα πόδια από την προετοιμασία! Ριντ-Ολυμπιακός 2-0 (φιλικό)


Ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος από την προετοιμασία και γνώρισε την ήττα στο πρώτο του φιλικό από την Ριντ με 2-0. 

Τα πόδια των παιχτών του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ''βαριά'' και οι ερυθρόλευκοι δεν παρουσίασαν την εικόνα που ήθελαν κάτι που είναι φυσιολογικό για την εποχή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το πρώτο φιλικό με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, με Κούτρη και Ανδρούτσο στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τους Κανέ, Καρβάλιο και Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ τους Ραντζέλοβιτς και Φαντιγκά, στην επίθεση τον Ελ Αραμπί.

Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν στο 5' με τον Ραντζέλοβιτς όταν συνέκλινε και σούταρε με το αριστερό, χωρίς όμως να απειλεί. Στο 13' ευκαιρία για την Ριντ με σουτ του Μίκιτς να φεύγει άουτ. Στο 29' ο συνδυασμός του Ελ Αραμπί με τον Φαντιγκά, έφερε τον νεαρό σε θέση βολής, ο οποίος σούταρε άουτ.  Στο 35' καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Καρβάλιο έστρωσε την μπάλα στον Κούτρη που είχε ανέβει και εκείνος από το ημικύκλιο περίπου της περιοχής δοκίμασε ένα ξερό σουτ με το αριστερό, με τον Ράντλινγκερ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 40' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβάλιο, διώχνει με τις γροθιές ο τερματοφύλακας της Ριντ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόαπλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για τους Αυστριακούς, καθώς πέτυχαν γκολ στο 53' από το σημείο του πέναλτι. Ο Μπα ανέτρεψε τον Μονσχάιν, με τον ίδιο να εκτελεί το πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Στο 55' λάθος του Ανδρούτσου φέρνει τον Μονσχάιν σε θέση βολής, όμως πλασάρει άουτ. Στο 68' η Ριντ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Στέφαν Νουτς, ύστερα από σπρώξιμο του Μάρτιν. Στο 72' προσπάθεια του Σισέ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βαλμπουενά, ο οποίος εκτέλεσε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι και πέρασε λίγο έξω σε κόρνερ. Στο 77' ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με τον Σισέ, ο οποίος σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 90' κεφαλιά του Τικίνιο, στα χέρια του τερματοφύλακα της Ριντ.

Τελικό σκορ 2-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό αύριο κόντρα στην Φορτούνα Ντύσσελντορφ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Κούτρης – Κανέ, Α. Καμαρά – Ραντζέλοβιτς, Φαντιγκά, Καρβάλιο – Ελ Αραμπί

Στο δεύτερο έπαιξαν οι Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σωκράτης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Χασάν, Κεϊτά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου