Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Το συγκινητικό αντίο του αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ο Γιώργος Πρίντεζης μετά από 20 χρόνια παρουσίας του, στον Ολυμπιακό, βάζει ένα τέλος στην πλούσια καριέρα του και μάλιστα ως πρωταθλητής. 

Ο Πρίντεζης έγραψε την δική του ιστορία στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά στο ελληνικό μπάσκετ καθώς ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, με κορυφαία του στιγμή του, το περίφημο πεταχτάρι στην Πόλη όπου χάρισε στην ομάδα του, το ευρωπαϊκό.

Ο Πρίντεζης σταμάτησε την καριέρα του ως πρωταθλητής, έχοντας δικαιωθεί και αυτός με το μέχρι τέλους κόντρα σε ένα σύστημα που χρόνια ολόκληρα πολέμαγε την αγαπημένη του ομάδα και όπως είπε ο ίδιος στο συγκινητικό μήνυμα, του χρόνου θα απολαμβάνει και αυτός την ομάδα του από την εξέδρα μαζί με τους φίλους της ομάδας, βλέποντας ότι η αλλαγή έχει έρθει για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σταματάει την ενεργό δράση έχοντας σηκώσει 4 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 2 Euroleague και 1 διηπειρωτικό και το κυριότερο δικαιωμένος όπως και όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη:

«Ευχαριστώ για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Ήμασταν μαζί σε όλες τις όμορφες, τις δύσκολες τις μαγικές στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε την αγαπημένη ομάδα μας παρέα, όπως πριν 20 χρόνια! Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην ομάδα μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου