Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Καμαρά!

Παίχτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη για την μεταγραφή του επιθετικού από την Μαυριτανία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Μια μέρα μετά την άφιξη του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην Ελλάδα και τις συμφωνίες με Σίμε Βρσάλικο, Γκονζάλο Άβιλα και Ντένις Αλίγιαγκιτς, αυτή αναμένεται να είναι η πέμπτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων.

Ο Μαυριτανός επιθετικός αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε στο λιμάνι μετά τη σεζόν που έκανε στον Άρη, καθώς διαθέτει στοιχεία που αρέσουν πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό και επιπλέον μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Οι κίτρινοι λοιπόν έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Καμαρά, ενώ στο deal για τον Μαυριτανό αναμένεται να είναι και ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν και το ποσό που οφείλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην Φούλαμ.

Να θυμίσουμε ότι 27χρονος φορ αποκτήθηκε από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι από τη Φούλαμ και σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 10 γκολ και 4 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου