Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Αγγελόπουλοι: «Το ''μέχρι τέλους'' ήταν η κορυφαία απόφαση που έχουμε πάρει»


Δικαιωμένοι για το ''μέχρι τέλους'' νιώθουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι! Στην σημερινή συνέντευξη τύπου για το ''αντίο'' του Βασίλη Σπανούλη, τους έγινε ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα και τόνισαν ότι ήταν η κορυφαία απόφαση που είχαν πάρει ως τότε και συνέχισαν λέγοντας ότι εκ των πραγμάτων νιώθουν δικαιωμένοι.

Δείτε αναλυτικά:

«Η απόφαση για το "μέχρι τέλους" ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον αδελφό του Παναγιώτη να τονίζει από την πλευρά του:

«Το "μέχρι τέλους" είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου