Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Απογευματινός περίπατος στην Τρίπολη! Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Άνετα και ωραία πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη! Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2 και ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου επί του Παναθηναϊκού.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ με τους Τικίνιο και Αγκιμπού Καμαρά στο 7' και 23' αντίστοιχα και κατόπιν έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και των δύο κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκό. 

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε -σωστά- ως οφσάιντ στο 14'. Επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά αφού ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους.

Ο Βατσλίκ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά. Στην επίθεση ο Μασούρας με τον Ονιεκούρου και στην κορυφή τον Τικίνιο.

Στο 7' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία τους στην αναμέτρηση. Έξοχη μπαλιά του Καμαρά που βλέπει την κίνηση του Μασούρα, αυτός με κεφαλιά στρώνει τη μπάλα για τον Τικίνιο και ο Βραζιλιάνος με ένα κοντρόλ και δεξί βολέ από πολύ κοντά, γράφει το 1-0. Στο 10' δυνατό σουτ από τον Αγκιμπού Καμαρά, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 23' ο Ολυμπιακός θα πετύχει και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται στα δεξιά, κάνει μια δυνατή σέντρα σουτ που παίρνει πορεία προς το τέρμα, με τον Παπαδόπουλο να κάνει τραγικό λάθος. Η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 29' σουτ από του Αγκιμπού Καμαρά μετά από ωραία επίθεση του Ολυμπιακού, η μπάλα κοντράρει στον Μασούρα και καταλήγει άουτ. Στο 33' καλή στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης. Σέντρα του Σίτο από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι με τον Μπαράλες να κάνει την προβολή και τον Βατσλίκ να αποκρούει σταθερά. Στο 40' σουτ του Αλβαρες έφυγε άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 0-2 της ομάδας του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και οι φάσεις για τις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Στο 61' δυνατό σουτ του Άλβαρες, πάνω από το οριζόντιο του Βατσλίκ η μπάλα. Στο 68' σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 87' σουτ του Ρέαμπτσιουκ από διαγώνια και αριστερά, μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Τελικό σκορ 0-2 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους την Πέμπτη κόντρα στην Φενέρ στην Πόλη.

Κίτρινες: Άλβαρες, Μπενίτο – Σισέ

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Ατιένζα, Καστάνο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (70’ Σανταφέ), Καπίγια (75’ Σόνι), Σίτο (58’ Μπενίτο), Κρεσπί (70’ Γκόμες), Μπαράλες.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (57’ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (79′ Κούντε), Ονιεκούρου (79′ Βαλμπουενά), Μασούρας (57’ Βρουσάι), Τικίνιο (68’ Ελ Αραμπί).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -6

Καρμπόβνικ -6

Σισέ -7

Παπασταθόπουλος -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Μπουχαλάκης -7

Μαντί Καμαρά -7

Αγκιμπού Καμαρά -8

Ονιεκούρου -5

Μασούρας -7

Τικίνιο -8


Εμβιλά -7

Βρουσάι -6

Ελ Αραμπί -6

Κουντέ -6

Βαλμπουενά -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου