Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα, δύσκολα αλλά τελικά πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Λαμίας εκτός έδρας με 1-2. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς. 

Το ματς στη Λαμία: Πραγματικά μία δύσκολη νίκη και σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά προσανατολισμένος. Χρειαζόταν υπομονή και πίεση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα ήταν αποτελεσματικοί διότι δεν κάναμε ούτε το 1/3 των προσπαθειών με Ατρόμητο και βάλαμε 2 γκολ.

Για το παιχνίδι: Ήταν μία δύσκολη νίκη η σημερινή. Πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ καλά προσανατολισμένο αντίπαλο. Εδώ οι δυσκολίες είναι μεταξύ άλλων και οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου που απαιτούν να πιέζεις συνεχώς και να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Αυτό το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και κερδίσαμε το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Για την αποτελεσματικότητα σε σχέση με το 0-0 με τον Ατρόμητο: Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί γιατί δεν κάναμε ούτε το 1/3 των φάσεων με τον Ατρόμητο. Τα νούμερα της αποτελεσματικότητάς μας ήταν εμφανώς πολύ καλύτερα.

Παπέ Σισέ.

Το 2ο φετινό γκολ του και τον Ελ Αραμπί: Είναι η δουλειά του Ελ Αραμπί να βάζει τα πιο πολλά γκολ. Και εγώ προσπαθώ και είμαι χαρούμενος που έβαλα ξανά γκολ.

Το ματς με τη Λαμία: Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν οι 3 βαθμοί. Πρέπει να παίζουμε ως πρωταθλητές γιατί όλες οι ομάδες μας περιμένουν.

Την ατομική του βελτίωση: Είμαι επαγγελματίας και αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και τον σύλλογο (τον Ολυμπιακό). Έχω πάρει πολλή υποστήριξη και από τον κόσμο. Μέχρι στιγμής πάνε καλά τα πράγματα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Χένρι Ονιεκούρου.

Τον αγώνα και τη διαφορά του α' μέρους με το β': Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Ήθελε να είμαστε πολύ πιο συμπαγείς. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Το τι είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο στους παίκτες και τι μετά: Μας είπε λόγια ενθαρρυντικά. Να έχουμε θάρρος και κουράγιο και ότι μας πιστεύει Μετά το ματς ήρθε η ικανοποίηση για τη νίκη.

Ανδρέας Μπουχαλάκης.

«Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο 0-2 με ένα 0-3 που είχαμε ευκαιρίες. Δώσαμε το διαίωμα στη Λαμία. Κρατάμε τους 3 βαθμούς. Θέλουμε χρόνο γιατί έχουμε νέους παίκτες. Ήταν ένα καλό μάθημα αυτό ματς. Εγώ έβαλα ένα λιθαράκι με το γκολ μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου