Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον ...ΠΑΟ! ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός 1-0 (πρωτάθλημα)

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό, από την 2η κιόλας αγωνιστική της Super League! Οι πρωταθλητές της ...πρεμιέρας ηττήθηκαν με 1-0 στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ και σιγά σιγά μάζεψαν την γλωσσίτσα μετά τα τέσσερα που είχαν βάλει κόντρα στον Απόλλωνα.

Αυτή είναι η 4η σερί νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων κόντρα στους πράσινους και είναι πλέον και επίσημα οι καλύτεροι πελάτες τους. Για να καταλάβετε τελευταία νίκη του ΠΑΟ μέσα στα Γιάννενα ήταν το ...2016. 

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Γκαρντάβσκι στο 5' με τρομερό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα μετά την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος (70’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Περέα, Κόντε (42’ Μορέιρα, 86’ Μιλιντσεάνου).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (70’ Βιγιαφάνιες), Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ (70’ Παλάσιος), Λούντκβιστ (56’ Ιωαννίδης), Βιτάλ (79’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (79’ Μακέντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου