Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό! Άιντραχτ-Φενέρμπαχτσε 1-1 (Europa League)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Φρανκφούρτη η Άιντραχτ με την Φενέρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ένα αποτέλεσμα με βολεύει αρκετά τους ερυθρόλευκους ενόψει της συνέχειας. Μοιραίος ο Πέλκας που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Eξαιρετικό α' μέρος, με τη Φενέρ να μπαίνει δυνατά και στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίγει το σκορ. Έπειτα από... πανικό στην άμυνα των γηπεδούχων και δοκάρι του Γιαντάς, ο Οζίλ με ιδανικό πλασέ από πλάγια πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά το 20', πίεσαν και απείλησαν τόσο με τον Κόστιτς όσο και με τον Λάμερς. Στο 41' η Άιντραχτ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν από ασίστ του Κόστιτς, ο Λάμερς διαμόρφωσε το 1-1.

Ο Πέλκας που είχε πάρει τη θέση το Οζίλ (76') βρέθηκε υπέροχα μπροστά από τον Τραπ, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. Ο Ελληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Γερμανό, όμως ο Μπερίσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των Τούρκων κράτησαν λίγο, μιας και ο 23χρονος επιθετικός είχε μπει πιο γρήγορα στην περιοχή, με συνέπεια το γκολ να ακυρωθεί σωστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου