Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε το ''τέλος'' ο Χολέμπας και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό!

Αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Χοσέ Χολέμπας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, διότι θα προχωρήσει τις διαδικασίες για να πάρει την άδεια προπονητή.

Ο αριστεροπόδαρος αριστερός μπακ θα είναι ποδοσφαιριστής σε μία ομάδα της 5ης εθνικής της Γερμανίας έτσι ώστε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και παράλληλα θα κινήσει της διαδικασίες για να βγάλει δίπλωμα προπονητικής.

Ο Χοσέ Χολέμπας αγωνίστηκε σε 173 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 10 γκολ και 26 ασίστ. Επιπλέον, αγωνίστηκε σε Γουότφορντ (124 ματς, 6 γκολ, 14 ασίστ), Ρόμα (34 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ) και Μόναχο 1860 (81 ματς, 7 γκολ, 9 ασίστ). Με την Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε 38 φορές, έχοντας 1 γκολ.

Ο Χολέμπας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και σε ανακοίνωση του στα social media, αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι η Μπάγερν της Ελλάδος.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

«Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

 «Αν και πολύ καθυστερημένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την σπουδαία στήριξη όλα τα χρόνια στην καριέρα μου. Ξεκινάω μια νέα πρόκληση και θέλω να παραμείνω σε φόρμα αλλά ταυτόχρονα θα έχω και ως δεύτερη επιλογή το να πάρω το προπονητικό δίπλωμά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου