Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Maisfutebol: "Ο Τικίνιο υπογράφει στον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα"

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο είναι έτοιμος να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζονταν στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Τιανζίζ Τέντα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Πόρτο και είχε δουλέψει ξανά με τον Μαρτίνς όταν εκείνος ήταν προπονητής στην Γκιμαράες και για αυτό τον λόγο αποτελεί διακαή πόθο του Πορτογάλου τενχικού. 

Οι Πορτογάλοι στις δημοσιεύσεις τους, κάνουν ένα βήμα παραπάνω και τονίζουν ότι παίχτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και την επόμενη εβδομάδα υπογράφει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Δείτε αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Τον Βραζιλιάνο στράικερ ζήτησε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Βιτόρια Γκιμαράες τη σεζόν 2016/2017. Για τον 30χρονο επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, όπως η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, αλλά οι πολύ καλές σχέσεις του Τικίνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ελληνικού συλλόγου.  Ο Λατινοαμερικάνος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου