Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Έσκασε και η νέα βόμβα! Στον Ολυμπιακό ο Μπούσλιε!

Έσκασε και η νέα βόμβα στο πόλο αντρών! Οι ερυθρόλευκοι μετά τους Φιλίποβιτς και Ράντοβιτς έκαναν δικό τους και τον Άντρο Μπούσλιε!

Ο Μπούσλιε επιστρέφει στους ερυθρόλευκους μετά το 2019, όταν και είχε φύγει από τον Ολυμπιακό ως πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Μπούσλιε που είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο, την φετινή σεζόν αγωνίζονταν στην Μλάντοστ με την οποία και κατέκτησε το νταμπλ στην Κροατία. Ο Μπούσλιε είχε αγωνιστεί μετά τον Ολυμπιακό στην Προ Ρέκο.

Είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία νέα dream team στον χώρο του πόλο και είναι σίγουρο ότι και με τις νέες πολύ μεγάλες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν. Ο κορυφαίος αμυντικός, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και επιστρέφει στο σύλλογο μας μετά από δυο χρόνια. Ο Άντρο Μπούσλιε έχει κατακτήσει δυο φορές το Champions League, με τη Γιουγκ (2005-06) και με την ομάδα μας (2017-18), ενώ έχει αγωνιστεί έξι φορές στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε στην Μλάντοστ και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κροατίας μετά από 13 χρόνια, πετυχαίνοντας το νταμπλ.

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Πέρασα τρεις εξαιρετικές σεζόν στην Ελλάδα  και ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε ξανά τίτλους  και να τους γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Ο Ολυμπιακός είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και σε αυτόν έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές στην καριέρα μου. Εύχομαι και στο μέλλον να πετύχουμε ανάλογες επιτυχίες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου