Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Νίκησε εύκολα τον Υδραϊκό και προκρίθηκε στον ημιτελικό! Ολυμπιακός-Υδραϊκός 18-9 (πόλο αντρών, κύπελλο)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, εξασφάλισε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που ξεκίνησε στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 18-9 του Υδραϊκού, στον 3ο προημιτελικό και θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (22/5) στις 20:00 το νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης, με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στον τελικό της Κυριακής.  Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-1 στο 1ο οκτάλεπτο, με τον Γιώργο Δερβίση να σκοράρει τρεις φορές και τους Καπότση, Αργυρόπουλο από μια. Στο 2ο οκταλέπτο οι διεύρυναν το προβάδισμά τους και με το επιμέρους 3-2, πήγαν μπροστά με 8-3 στο ημίχρονο.  Οι πρωταθλητές ανέβασαν στροφές στο 3ο οκτάλεπτο και με το 5-2 στο διάστημα αυτό ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 13-5. Στην τελευταία περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση με 18-9.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 5-2, 5-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος 1.

Υδραϊκός: Πωλογεώργης, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης, Μπάκας Ν., Μπάκας Χ., Μπλάνης 1, Τζόκας, Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 2.


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου