Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Μια ακόμη αθλιότητα της ΕΟΚ! Έκαναν δεκτή την ένσταση του ΠΑΟ!

Η ΕΟΚ και η μαφία της ΚΕΔ έκανε ένα ακόμη σκάνδαλο! Πιο συγκεκριμένα έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού, το καλάθι της Ριντ μέτρησε κανονικά και ενώ φαίνεται στο ριπλέι ότι είναι εκπρόθεσμο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα γίνει παράταση ή μπορεί να γίνει και ο αγώνας κανονικά, αν και για να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό θα αποφασίσουν τα αγαπημένα παιδιά της ΕΟΚ οι πράσινοι στο τι τους βολεύει. 

Ο Ολυμπιακός πάντως θα κινηθεί νομικά για αυτήν την άθλια απόφαση προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ έχοντας στο οπλοστάσιο του το φύλλο αγώνα, όπου αναφέρεται ότι εξ αρχής οι τρεις διαιτητές θεώρησαν ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο και φυσικά το βίντεο της μετάδοσης.

Το σημερινό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις 14.30 αναβάλλεται πηγαίνοντας πίσω όλο το πρόγραμμα των τελικών.Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτριες του Ολυμπιακού είχαν ξεκινήσει να πάνε στο ΣΕΦ, αφού στις 14:30 ήταν ο αγώνας στη Λεωφόρο και τις πήραν τηλέφωνο να γυρίσουν στα σπίτια τους.

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός να θυμίσουμε ότι είχε κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στο παιχνίδι, αλλά η υπόθεση αυτή δεν εξετάστηκε καν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου