Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού 1-4 στην αυλαία του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί σε όλο τον αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου.

Θα είναι ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου και πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο.

Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα θέλαμε να δούμε τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους.

Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει δεύτερο γκολ, γενικότερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι».

Γιώργος Μασούρας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε 100% επαγγελματίες, όλοι δίνουν το 100%. Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, δύο αντίπαλοι που θα παλέψουν για ένα τρόπαιο. Να απολαύσουμε σήμερα και αύριο το αποτέλεσμα αυτό, όσο μπορούμε».

Για τον Αραμπί που έβαλε κι αυτός δύο γκολ:

«Κάθε φορά λες τι άλλο μπορεί να κάνει κι όμως βρίσκει τι να κάνει. Είναι γκολτζής, χαίρεσαι να τον βλέπεις».

Για το γεγονός ότι σκοράρει με τη μία:

«Όταν υπάρχει προυπόθεση να σκοράρεις με τη μία, το κάνεις. Παίρνω και τις κατάλληλες πάσες».

Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τη νίκη του Ολυμπιακού και τα τέρματα του Μασούρα: Τα γκολ του Μασούρα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Ήμασταν μία ομάδα που άξιζε τη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί.

Το κλείσιμο της σεζόν: Θέλαμε να τελειώσουμε με έναν ωραίο τρόπο. Κάναμε νομίζω τη δουλειά μας σήμερα.

Τις επιδόσεις του: Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Όμως απομένει ένα ακόμα παιχνίδι (ο τελικός) και πρέπει να τα καταφέρουμε.

Το τι είπε στον Σα στο πέναλτι: Είχε αυτή την αίσθηση το που θα έριχνε το πέναλτι. Είπα στον Σα να πέσει σε αυτή την πλευρά. Το που να πέσει.

Τη σύγκριση με τον Τζιμπρίλ Σισέ: Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία. Την ιστορία των συλλόγων. Όμως αυτός είναι του Παναθηναϊκού και εγώ του Ολυμπιακού. Θέλω έτσι να συνεχίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου