Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Τικίνιο τριετίας στον Θρύλο! Και επίσημα ερυθρόλευκος ο Βραζιλιάνος παιχταράς!

Και επίσημα παίχτης του Ολυμπιακού ο Τικίνιο! Ο Βραζιλιάνος παιχταράς αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος υπήρξε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που τον είχε ανακαλύψει στη Βραζιλία και τον είχε φέρει στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Γκιμαράες, από την οποία ο ποδοσφαιριστής έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στην Πόρτο.

Το συμβόλαιο, εφόσον εξαντληθεί χρονικά, θα αποφέρει στον Τικίνιο περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν προβλεφθεί. Ένα ποσό που μονάχα οι πρωταθλητές Ελλάδος θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φραντσίσκο ντας Τσάγκας Σοάρες ντος Σάντος ή αλλιώς Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Αγωνιζόμενος στις μικρές κατηγορίες της χώρας του για πέντε χρόνια, μετακόμισε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό της Νασιονάλ Μαδέιρα, με την οποία σε δύο σεζόν σημείωσε 13 γκολ σε 48 αγώνες.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βικτόρια Γκιμαράες. Υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας εννιά φορές σε 22 ματς, «αναγκάζοντας» παράλληλα την Πόρτο να αποκτήσει τα δικαιώματά του τον Ιανουάριο του 2017. Σε τρεισήμισι σεζόν με τους «Δράκους» πρόλαβε να πραγματοποιήσει 140 συμμετοχές μετρώντας και 65 γκολ, ενώ πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Τιαντζίν Τέντα απέκτησε τον Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να έχει 8 συμμετοχές και 2 γκολ με την κινέζικη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου