Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τέλος στην μεταγραφολογία από τον Καραπαπά!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραπαπας
Τέλος στην μεταγραφολογία θέλησε να βάλει ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανάρτηση στα social media τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του γιουρόπα λιγκ και ότι μεταγραφές μπορεί να περιμένουν.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του: 

«Λοιπόν, αφού καλωσορίσαμε Γκιγιέρμε και Χασάν, ξεχνάμε τις μεταγραφές και ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με το ματς με τη Μπέρνλι. Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι ερυθρόλευκο καμίνι και είμαι βέβαιος ότι θα είναι.
Οι μετεγγραφολάγνοι και οι μεταφραστές των σάιτ του εξωτερικού που γράφουν ότι όνομα τους πουλάνε οι ατζέντηδες φίλοι τους να κρατηθούν! Σεβαστείτε την προσπάθεια μας να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Μπέρνλι. Και όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι ΕΔΩ!!!».

Konstantinos Karapapas
7 ώρες πριν
Λοιπόν, αφου καλωσορίσαμε Γκιγιέρμε και Χασάν, ξεχνάμε τις μεταγραφές και ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με το ματς με τη Μπέρνλι.
Το Καραισκάκη πρέπει να είναι ερυθρόλευκο καμίνι και είμαι βέβαιος ότι θα είναι.
Οι μετεγγραφολάγνοι και οι μεταφραστές των σάιτ του εξωτερικού που γράφουν ότι όνομα τους πουλάνε οι ατζέντηδες φίλοι τους να κρατηθούν!
Σεβαστείτε την προσπάθεια μας να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Μπέρνλι. Και όσοι θα δώσουν τη μάχη της Πέμπτης είναι ΕΔΩ!!!
1,1 χιλ.
1
10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου