Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Προπονητικό φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά έδωσε ο Θρύλος!

«Ξεμούδιασε» ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά (pics)
Προπονητικό φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε αυτό το φιλικό ανεπίσημο ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε τόσο ο Μεριά,αλλά και ο Νάτχο. Ο Τυνήσιος διεθνής στόπερ ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση,ενώ ο Νάτχο πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο.
Επιπλέον ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε διάφορα συστήματα,ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κούτρης ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια,τους Μεριά και Σισέ στα στόπερ,τον Μασούρα στα δεξιά και τον Κούτρη στα αριστερά της άμυνας. Στον άξονα δίπλα από τον Τοροσίδη ξεκίνησε ο Χατζισαφί με τους Ανδρούτσο, Βρουσάι και Φετφατζίδη να αγωνίζονται πίσω από τον Ανσαριφάρντ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-0 -αν και το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις μικρή σημασία έχει- με τον Καρίμ να πετυχαίνει 4 γκολ,ενώ σκόραραν και οι Σισέ,Φετφατζίδης,Βρουσάι,Πάρντο,ενώ είχαμε και ένα αυτογκόλ.



Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου