Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μπαλάρα και πάλι από τον Θρύλο!1-0 αντί για 4-0!Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0 (πρωτάθλημα)

Μπαλάρα και πάλι από τον Θρύλο για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι του. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να νίκησαν μόλις 1-0 τον Λεβαδειακό ή αν προτιμάτε τον Επασί,καθότι ο τερματοφύλακας των Βοιωτών έπιανε τα άπιαστα,αλλά το σκορ θα έπρεπε να είχε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να επικρατήσουν τουλάχιστον 4-0 της ομάδας της Βοιωτίας,αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας τους ο οποίος ήταν μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης,έκανε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Φορτούνη,μάλιστα ο ''εξυγιαντής'' Κουμπαράκης αρνήθηκε ένα ακόμη στους Πειραιώτες σε χέρι του Ντιόγκο,ενώ ευθύνες έχει και ο βοηθός Τζιώτζιος ο οποίος ήταν μπροστά στην φάση,αλλά έκλεισε τα μάτια. Παράλληλα ο επόπτης Τζιώτζιος ανακάλυψε οφσάιντ-μισό γκολ στον Ομάρ. Δοκάρι είχε ο Χασάν στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη,ενώ λίγο αργότερα πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλιδάκι. Ντεμπούτο και για τους Μεριά,Νάτχο με τα ερυθρόλευκα. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.Δυναμικό παρών για άλλη μια φορά από τον ερυθρόλευκο λαό.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με την εξής ενδεκάδα,κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γιαννιώτης,στο κέντρο άμυνας ξεκίνησαν οι Βούκοβιτς,Μεριά,στα πλάγια της άμυνας ο Τσιμίκας με τον Ομάρ. Στο άξονα ξεκίνησαν οι Τοροσίδης και Καμαρά,στα πλάγια οι Πάρντο και Χριστοδούλοπουλος,πίσω από τον επιθετικό κινούταν ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Γκερέρο.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη φάση στον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 5',όταν από σέντρα του Τσιμίκα,ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Επασί. Σουτ του Καμαρά στο 17' η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Στο 18' ο Λεβαδειακός είχε μια καλή ευκαιρία,αλλά το σουτ του Νάνγκις ,μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννιώτης. Στο 38' σουτ του Καμαρά,ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη,η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 41' ο Φορτούνης κερδίζει πέναλτι από Ζησόπουλο, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Επασί απέκρουσε. Στο 44' σέντρα του Πάρντο χέρι από τον Ντιόγκο,αλλά ο Κουμπαράκης πέρα βρέχει. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Χασάν στο 59',ύστερα από κάθετη πάσα του Καμαρά. Στο 60' ο Χασάν πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς,ο Φορτούνης έβγαλε την ασίστ και ο Αιγύπτιος φορ έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι,αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 62'απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοδουλόπουλο, η μπάλα στα δίκτυα του Επασί. Στο 66΄ ο Γκερέρο πλάσαρε τον Επασί, ο οποίος έκανε μια νέα απόκρουση. Στο 69' νέα απόκρουση του Επασί σε σουτ του Φορτούνη μέσα από την περιοχή. Στο 82' ο Γκερέρο πήγε να κρεμάσει τον Επασί,ο οποίος πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση. Στο 91' ένα-δύο του Νάτχο με τον Γκερέρο, ο Ισπανός πλάσαρε και ο Επασί έκανε μια ακόμα μεγάλη επέμβαση.
Τελικό σκορ 1-0,με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει νικηφόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πλέον το μυαλό όλων είναι στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπέρνλι στην Αγγλία.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Γιαννιώτης -7
Ομάρ -8
Μεριά -7
Βούκοβιτς -7
Τσιμίκας -8
Τοροσίδης -7
Καμαρά -8
Χριστοδουλόπουλος -9
Πάρντο -5
Φορτούνης -8
Γκερέρο -8

Μπουχαλάκης -6
Χασάν -8
Νάτχο -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Τοροσίδης (46' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Φορτούνης (87' Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο (46' Χασάν), Γκερέρο.
Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμούρης, Κρνέτα (80' Αντιλεού), Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο (71' Καραχάλιος), Νανγκίς (63' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι.

Γκολ: 62' Χριστοδουλόπουλος
Κίτρινες Κάρτες: 10' Χριστοδουλόπουλος/11' Όμο, 43' Σουμπίνιο, 45' Νανγκίς, 51' Κρνέτα, 54' Ντιόγκο, 68' Τσαμπούρης


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου