Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Ισόπαλος στο τελευταίο του φιλικό!Ολυμπιακός-Λεγανές 0-0 (φιλικό)


Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια κόντρα στην Λουκέρνη. Ο Ολυμπιακός ήταν άψογος στο αμυντικό κομμάτι,αλλά επιθετικά παρότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους Ισπανούς,είχε αρκετές αδυναμίες με αποτέλεσμα να μην πετύχει κάποιο γκολ. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν πανό εναντίον της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Καταχειροκροτήθηκε και βραβεύθηκε ο Δημήτρης Σιόβας πριν την έναρξη του αγώνα,ενώ επέστρεψε μετά από 5,5 χρόνια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο Βασίλης Τοροσίδης,αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Κορυφαίος από πλευράς Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε ενδεκάδα με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, αμυντική τετράδα τους Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή Μπουχαλάκη και Καμαρά. Στις πτέρυγες Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε, σε ρόλο επιτελικού ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.
Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στο 5' όταν από σέντρα του Ομάρ,η κεφαλιά του Λάζαρου πέρασε πάνω από την εστία του Σεράντες. Στο 18' ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση,ο Γκερέρο τροφοδότησε τον Καμαρά,αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Στο 20' σουτ του Φορτούνη στην κίνησε,ύστερα από σέντρα του Τσιμίκα,ο Σεράντες έδιωξε σε κόρνερ. Δίχως άλλες φάσεις το πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως σκορ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ όταν από σέντρα του Φορτούνη, ο Γκερέρο δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ. Στο 62' η πρώτη ευκαιρία της Λεγανές στο παιχνίδι με τον Καρίγιο. Στο 65' ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά,ύστερα από σέντρα του Ποντένσε,αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεράντες.
Τελικό σκορ 0-0 με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ θετικός στο αμυντικό κομμάτι,καθότι η ισπανική ομάδα είχε μόλις πέντε τελικές στο παιχνίδι της,αλλά από την άλλη επιθετικά είχε θέματα διότι σε ένα ακόμη παιχνίδι του έλειψε το γκολ. Και θα πρέπει άμεσα να βρει λύση ο Μαρτίνς γιατί την άλλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Λουκέρνη για τα προκριματικά του γιουρόπα λιγκ. Και βεβαίως το ένα γκολ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στις τελευταίες τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις δεν είναι ιδιαίτερα θετικό. Και θα συνεχίσουμε να λέμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ειδικά στα χαφ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (91' Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80' Σισέ), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (86' Χατζισαφί), Λάζαρος (67' Βρουσάι), Ποντένσε (86' Φετφατζίδης), Γκερέρο (86' Ανσαριφάρντ).
ΛΕΓΚΑΝΕΣ (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντεθ, Χουανφράν, Ρολάν (46' Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (92' Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70' Οτζέντα), Καρνέρο, Μουνιόθ, Ρούμπεν Πέρεθ, Σιόβας (85' Μπουστίνθα), Φακούντο (70' Αβίλες).

Γκολ: -/-

Κάρτες: -/ 64' Ρούμπεν Πέρεθ, 89' Γκουμπάου




Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου