Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Κοντά στο ''μπαμ'' με Τουρέ ο Θρύλος!

Mirror:
Κοντά στο μεγάλο ''μπαμ'' με τον Γιάγια Τουρέ είναι ο Θρύλος!Όλη η Ευρώπη βουίζει ότι οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ιβοριανό μέσο και απλώς απομένουν οι ανακοινώσεις. Η επίσημη ΠΑΕ από την άλλη δεν επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό,αλλά ούτε και το διαψεύδει και επιπλέον δίνει προτεραιότητα για τον αυριανό επαναληπτικό με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.
Την επικείμενη μεταγραφή του Τουρέ στον Ολυμπιακό έριξε η αγγλική εφημερίδα ''Mirror'' η οποία ανέφερε τα εξής: «Ο Γιάγια Τουρέ είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπου πρωτοπήγε το 2005, κατακτώντας το νταμπλ προτού πάει στη Μονακό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.
Ο Τουρέ, στα 35 του χρόνια, θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League με αντίπαλο την Μπέρνλι, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 3-1, ακόμα και αν το deal ολοκληρωθεί πριν τη ρεβάνς».
Ο μάνατζερ του παίχτη αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει κοινοτικό διαβατήριο,καθώς απέκτησε την βρετανική υπηκοότητα,κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό,καθώς δεν θα πιάνει θέση ξένου.
Ιδώμεν τι ισχύει τελικά.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου