Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Στον Κισσαμικό ο Τόλι!Στον Άρη οι Σιώπης και Μαρτίνες!

Αδειάζει σιγά-σιγά το ρόστερ του Ολυμπιακού σε ότι αφορά τους κομμένους. Πιο συγκεκριμένα στον Κισσαμικό θα αγωνίζεται ο Αρντίτ Τόλι,ενώ ποδοσφαιριστές του Άρη θα είναι ο Μανώλης Σιώπης και Νικολά Μαρτίνες.

Στον Κισσαμικό ο Τόλι.
Από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό ο Τόλι
Ο 21χρονος μπακ, ο οποίος έχει ακολουθήσει την πρώτη ομάδα και σε προετοιμασία έμεινε ελεύθερος και ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον ΑΟΧ Κισσαμικό
Η ανακοίνωση:

''Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρντίτ Τόλι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.
Για την παραμονή του ο 21χρονος ακραίος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά που κάναμε πέρσι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να είμαι πάλι στην ίδια ομάδα και να είμαι μέλος του ΑΟΧ-Κισσαμικού. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Στον Άρη Σιώπης και Μαρτίνες.
Μετά από πρωτοβουλία του Θόδωρου Καρυπίδη που δεν εγκατέλειψε τις δυο περιπτώσεις αναζητώντας την λύση μέχρι το τέλος, ο Άρης έφτασε εν τέλει στη συμφωνία με τους Σιώπη–Μαρτίνες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν από τους «κιτρινόμαυρους» ως μεταγραφές, με τους Σιώπη–Μαρτίνες να αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαια διάρκειας δυο ετών.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου