Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Τέλος από τον Ολυμπιακό Παντέλακης,Καραγεώργης,Ξυδάς,Λάτσι!Προς ΠΑΟ ο Βέργος!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος
Αρκετοί παίχτες που άνηκαν στο ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελούν παρελθόν από την ομάδα και αναμένεται σύντομα να έχουμε και νέες εκκαθαρίσεις.  Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό ο Νώντας Παντελάκης,ο Αντώνης Καραγεώργης,ο Γιώργος Ξυδάς,ο Καζίμ Λάτσι,ενώ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Νίκος Βέργος που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Στον Παναθηναϊκό ο Παντελάκης.
Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Παντελάκης (video)
Την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έβαλε ο Νώντας Παντελάκης.
Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χρήστος Γάτσης, ανέβασε video από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ο 23χρονος στόπερ έβαλε τη «τζίφρα» του και έγινε και τυπικά ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού.
Αυτό που απομένει, πλέον, είναι η ανακοίνωση από πλέυράς ΠΑΕ, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να εντάσσεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.
Υπενθυμίζεται πως ο Παντέλακης «βγήκε» από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός κι έκτοτε αγωνιζόταν δανεικός στον Κισσαμικό. Φέτος κατέγραψε 27 συμμετοχές και 6 γκολ στη Football League.

Στον Κισσαμικό ο Καραγεώργης.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Καραγεώργη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε στο τέλος του πρωταθλήματος σε τέσσερα παιχνίδια, ανταποκρινόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Χαρούμενος που επέστρεψε στα Χανιά και την ομάδα μας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού ο 21χρονος ποδοσφαιριστής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού και οι άνθρωποι της διοίκησης και του προπονητικού τιμ με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει για τη νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω απο όλα και χωρίς τραυματισμούς!».

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ξυδάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον 21χρονο Γιώργο Ξύδα, από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Ο Χιώτης μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υιού Πετράκη, ενώ την επόμενη θα το κάνει υπό τις οδηγίες του πατρός.
Πέτυχε με την ομάδα των Χανίων 11 γκολ σε 26 συμμετοχές στη Foοball League. Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξύδα για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1997 στη Χίο και παίζει ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Καλλονής και του Κισσαμικού. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα με το νούμερο 28.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του Προέδρου της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, του προπονητή μας κ.Πετράκη και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους".

Στην Αζαξιό ο Λάτσι.
Ο Λάτσι συνεχίζει στην Αζαξιό
Στην Αζαξιό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Καζίμ Λάτσι. Ο 22χρονος μέσος που είχε δοθεί την προηγούμενη σεζόν στη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, θα παραμείνει εκεί. Αυτό ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.
Ο Λάτσι τη σεζόν 2017-18 είχε 25 συμμετοχές με την Αζαξιό, εκ των οποίων οι 21 ήταν στο πρωτάθλημα της Ligue 2, σημειώνοντας 3 γκολ και δίνοντας μια ασίστ. Με το σχετικό τιτίβισμα του γαλλικού συλλόγου να αναφέρει πώς ο παίκτης θα παραμείνει εκεί και πώς ο σύλλογος τον περιμένει τις προσεχείς ημέρες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Κοντά σε ΠΑΟ ο Βέργος.
Κοντά σε Βέργο ο Παναθηναϊκός!
Έναν αρκετά ποιοτικό επιθετικό φαίνεται πως  κοιτάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Βέργο ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ήδη άλλωστε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή να μοιάζει ως ένας από τους πιθανότερους προορισμούς.
Ο 23χρονος πρώην επιθετικός και της Ρεάλ Μαδρίτης Β, ήταν σε επαφές με την Λαμία η οποία ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει ελεύθερος.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου