Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Δεύτερο ''μπαμ'' στο χάντμπολ! Στον Ολυμπιακό ο Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα!

Και επίσημα στον Θρύλο ο Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα!
Δεύτερο ''μπαμ'' για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ!Μετά την απόκτηση του Μπούμπαλο ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα, ο οποίος και έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα όπως είναι το ισπανικό και το γαλλικό,ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ισραηλινή Μακάμπι Ρισόν Λεζιόν. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στο EHF Champions League και στο οποίο έχει σημειώσει πάνω από 100 γκολ. Ο Ρέινα είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ/πλέι μέικερ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα. Ο Ισπανός αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και πλέι-μέικερ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. O Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα είναι 29 ετών (12.6.1989) και έχει ύψος 1.93».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ισπανού παιχταρά:

«Σαν Ισπανός, γνωρίζω τον Ολυμπιακό και πόσο μεγάλη ομάδα είναι από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η ομάδα στο χάντμπολ είναι πρωταθλήτρια και πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ. Με τιμά η πρόταση από ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα τη νέα μου ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί».


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου