Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Λάμπρου,Τασιούλης,Γαβαλάς,Φουάσης!Δανεικός ο Γιαγιά Μπανανά!

Σχετική εικόνα
Και άλλες αποχωρήσεις είχαμε από τον Ολυμπιακό,ενώ αναμένονται σύντομα και αρκετές ακόμη. Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό ο Στάθης Λάμπρου,ο Δημήτρης Τασιούλης,ο Ιάσων Γαβαλάς,καθώς και ο Αντώνης Φουάσης. Επιπλέον δανεικός θα συνεχίσει και την φετινή χρονιά στον Πανιώνιο ο Γιαγιά Μπανανά.

Στον Αήττητο Σπάτων ο Λάμπρου.
Στον Αήττητο Σπάτων ο Λάμπρου
Στη Football League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στάθης Λάμπρου, ο οποίος προ λίγων εβδομάδων είχε λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
Ο 20χρονος αμυντικός συμφώνησε με τον Αήττητο Σπάτων και θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στη Β’ Εθνική, μιας και ο σύλλογος εξασφάλισε πέρσι την άνοδό του.

Θυμίζουμε, ο Στάθης Λάμπρου κατέγραψε πέρσι και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μιας και είχε κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, στην Κρήτη, στα τέλη Νοέμβρη του 2017.

Στον Απόλλων Λάρισας ο Τασιούλης.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τη Λάρισα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα της Φιλιππούπολης. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τασιούλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τασιούλη. Ο Δημήτρης Τασιούλης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου.
Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20. Πέρυσι αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Δημήτρης αγωνίζεται, όπως προείπαμε παραπάνω, στην μεσαία γραμμή και επιστρέφει στην Λάρισα με ελεύθερη μεταγραφή. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στους στόχους μας φέτος και του ευχόμαστε να είναι γερός και να μας δικαιώσει για την επιλογή μας, στο πρόσωπο του.
Ο Τασιούλης ανεβαίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο προετοιμασίας, στους Φιλιππαίους Γρεβενών, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, που βρίσκεται ήδη στο βουνό και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη της, προπόνηση.

Στον Ατρόμητο Πειραιά ο Γαβαλάς.
Gavalas Atromitos
Μετά το πέρασμά του από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο νεαρός τερματοφύλακας επιστρέφει στον Πειραιά, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ατρόμητου.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γαβαλάς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου έχει ως εξής:

Ο Ατρόμητος Πειραιά απέκτησε από τον Ολυμπιακό τον τερματοφύλακα Ιάσονα Γαβαλά .
Ο Ιάσονας Γαβαλάς είναι 20 ετών και έχει ύψος 1.86 .
Στα 14 του χρόνια τον απέκτησε ο Ολυμπιακός στον οποίο έφτασε μέχρι την Κ20 παίζοντας και στο UEFA Youth League [Champions League νέων].
Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με την Κ17 (2014-2015) και δύο (2015-2016 και 2016-2017) με την Κ20 του Ολυμπιακού και συμμετείχε και στις Εθνικές παίδων και νέων.
Υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και πέρυσι δόθηκε δανεικός στον ΑΟΧ Κισσαμικό.
Από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του Ατρόμητου Πειραιά.

Ιάσονα καλωσόρισες!

Στην Καλαμάτα ο Φουάσης.
Την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού Αντώνη Φουάση ανακοίνωσε η Καλαμάτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 20χρονο αμυντικό Αντώνη Φουάση.
Ο Αντώνης Φουάσης γεννήθηκε στην Σύρο στις 13 Ιουνίου 1998 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αίαντα Σύρου.
Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού Πειραιά ενώ τις επόμενες δυο σεζόν (2015-16 και 2016-17) ήταν μέλος της Κ20. Με τους ερυθρόλευκους κέρδισε τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τη σεζόν 2017-18 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον Κισσαμικό με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football league.
Είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων (οι τελευταίες συμμετοχές ήταν τον περασμένο Ιανουάριο) ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο και με τις Εθνικές Παίδων και Νέων”.

Δανεικός στον Πανιώνιο ο Μπανανά.
Μπανανά
Υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Ανιγκό θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάγια Μπανανά. Ο 27χρονος σέντερ μπακ παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, τη φανέλα του οποίου θα φορά για δεύτερη διαδοχική σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ένταξη του Γιάγια Μπανανά στο έμψυχο δυναμικό της. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, στην οποία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία κατά την περσινή περίοδο. Ο Γιάγια Μπανανά θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο 29".


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου