Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΘΡΟ: "ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ Κ ΤΙ ΟΧΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ"!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος
Το ΚΟΚΚΙΝΟ DNA αναλύει τι έχει βελτιώσει ο Λεμονής και τι όχι όπως και τις αιτίες της αγωνιστικής κατάρρευσης του Θρύλου σε αυτές τις 9 αγωνιστικές.

ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ: 

1. Τη ψυχολογία! Σε ομάδες πρωταθλητισμού και δη στον Ολυμπιακό μετράει πάντοτε ο παράγοντας ψυχολογία. Κι σε αυτό το τομέα ο Τάκης Λεμονής γνωρίζοντας τι σημαίνει δαφνοστεφανομένος έχει βελτιώσει τη ψυχολογία της ομάδας!

2. Αμυντική λειτουργία. Ναι δεν έχει φθάσει στο επίπεδο που θέλουμε η άμυνα, ίσως και να μην φτάσει ποτέ αφού οι κεντρικοί αμυντικοί είναι ψηλοί και αργοί, ενώ τα μπακ είναι επιθετικογενή με πολύ κακές επιστροφές κ αμυντικές τοποθετήσεις. Όμως ο Λεμονής έχει συμμαζέψει εμφανώς την κατάσταση κ υπάρχει βελτίωση στον τομέα άμυνα!

ΤΙ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ:

1. Παραγωγή φάσεων. Αν εξαιρέσουμε το ματς στη νέα Σμύρνη σε όλα τα υπόλοιπα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην παραγωγή φάσεων, στην τελική πάσα, στα τελειώματα κ στη κίνηση στον ελεύθερο χώρο. Σε αυτόν τον τομέα όχι μόνο δεν έχει υπάρξει βελτίωση από τον Λεμονή αλλά μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο ΟΣΦΠ διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ επιθετικούς που έχουν πολλά γκολ στη καριέρα τους και εξτρέμ που φτιάχνουν φάσεις. Επομένως το πρόβλημα είναι η ομαδική δουλειά. Δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, συνεργασίες. Δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, συνεργασίες. Αντιθέτως βλέπουμε ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να βάλουν γκολ κ δεν τους νοιάζει η ομαδικότητα.

2. Αποτελέσματα. Κακά τα ψέμματα σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό τα αποτελέσματα πρέπει να είναι νίκες. Επί ημερών Λεμονή (και δεν αναφερόμαστε στο τσάμπιονς λιγκ) δεν έχει βελτιωθεί αυτός ο τομέας καθόλου. Ήττες από Ατρόμητο, ΠΑΟ, νίκες με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο. Δηλαδή 2-2 πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα της βαθμολογική κατάρρευση του παντοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού.

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

1. Διαιτησία. Οι... εξυγιαντές του Γραμμένου έχουν φάει τουλάχιστον 5 βαθμούς από τον Θρύλο δηλαδή όσο απέχει η ομάδας μας από την κορυφή. Διαιτητικές ΣΦΑΓΕΣ με Λαμία, Ατρόμητο, Ξάνθη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ. Η διαιτησία έχει ξεκάθαρα αλλοιώσει τη βαθμολογία αφού ακόμη κι αυτός ο κάκιστος Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος.

2. Έλλειψη εύκολου γκολ. Το έχουμε αναλύσει παραπάνω...

3. Ομοιογένεια και ομαδικότητα. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός αλλάζει το 70% του ρόστερ και κάποια στιγμή θα το πλήρωνε. Ήδη είχε χτυπήσει το καμπανάκι τα τελευταία 3 χρόνια λα κάποια στιγμή το πούλαγε-αγόραζε θα έβγαινε σε κακό.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου