Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Ένα μήνα χωρίς νίκη και η κορυφή απομακρύνεται. Ολυμπιακός Ατρόμητος 0-1 (πρωτάθλημα)

ΕΕΕ ΟΟΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ  συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή μέση και τέλος με μια ανούσια κατοχή μπάλας και λίγες επιθέσεις με πολλά γεμίσματα - βούτυρο στο ψωμί στο πούλμαν του Ατρόμητου. Σφαγή και από τη διαιτησία όπου δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Θρύλο στο 79' σε ανατροπή του Σεμπά από τον Μάντσον. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60΄ ύστερα από σέντρα του Ουάρντα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο,είχε μόλις μια κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90' σε σουτ του Νικολάου.Μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως για τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι ήταν η κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς στο 44',όταν και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία άουτ.
Παίχτες ξυπνήστε γιατί το πρωτάθλημα χάνεται, θα σας το πάρουν οι άμπαλοι και αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα σας το συγχωρέσει...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 5
Φιγκέιρας 2
Κούτρης 1
Σισέ 5
Νικολάου 4
Ρομαό 7
Οφόε 7
Μάρτινς 4
Μπεν -
Καρσελά 2
Τζούρτζεβιτς 2

Μάριν 4
Σεμπά 1
Εμενίκε 2

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Τάκης Λεμονής 4



ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Βοηθοί: Βασίλειος Λάμπρου (ΕΠΣ Αν. Αττικής), Αντώνιος Δίπλαρης (ΕΠΣ Καρδίτσας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (61' Εμενίκε), Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52' Σεμπά), Μπεν (13' λ.τ. Μάριν), Τζούρτζεβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46' Μπουσούλαζιτς), Βασιλακάκης (84' Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (71' Καρασαλίδης).

Γκολ: - / 60' Κιβρακίδης
Κάρτες: 87' Σισέ / 21' Κιβρακίδης, 63' Γιαννούλης, 69' Ουάρντα, 77' Ντιγκινί

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου